Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Optakt: Hertha BSC - 1. FC Köln: Tager elevatorholdet Köln turen ned i 2. Bundesliga? - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: Hertha BSC – 1. FC Köln: Tager elevatorholdet Köln turen ned i 2. Bundesliga?

Optakt: Hertha BSC – 1. FC Köln: Tager elevatorholdet Köln turen ned i 2. Bundesliga?

Hertha BSC, Olympiastadion, Optakt, Berlin

Kampfakta:

Spillested: Olympiastadion, Berlin
Kamptidspunkt: Lørdag 15:30
TV: Viaplay

 

Holdnyt:

Hertha BSC:

Hertha fik i onsdags en vital sejr på 1-2 over nedrykkede Schalke 04, hvilket gjorde, at de nu har lagt lidt afstand til nedrykningsstregen.

Der er dog ingen garanti for Hertha BSC endnu. De har fem point ned til Köln under stregen, og de har tre point ned til Arminia Bielefeld på 16.-pladsen. En sejr over Köln vil være lig med en ny sæson i Bundesligaen, mens uafgjort heller ikke vil være en katastrofe for “die alte Dame”, men hvis hovedstadsklubben taber, er der lagt op neglebidende sidste spilledag, hvor Hertha møder Hoffenheim.

Hertha går ind til kampen i god form, og de har faktisk ikke tabt nogen af deres seneste syv kampe. De er nok opsatte på at gå ud og sikre de tre point og en ny sæson i Bundesligaen, men samtidig skal de også passe på med at satse for meget, for de skal gøre alt for at undgå et nederlag, da det for alvor vil bringe dem i fare.

Hertha har flere afbud, end man ville ønske at have til en så vigtig kamp, som den de skal spille mod Köln. Jarstein er ude med COVID-19. Darida og Dodi Lukebakio sidder ude med karantæne. Matteo Guendouzi, Jhon Cordoba, Mattheus Cunha, Luca Netz, Maximillian Mittelstädt, Krzystof Piatek sidder ude med skader, så spørgsmålet er, hvem der skal score målene i front.

 

FC Köln:

Det ser yderst kritisk ud for 1. FC Köln, efter de i sidste weekend tabte 1-4 på hjemmebane til Freiburg. Også selvom indsatsen var bedre, end resultatet ellers antyder.

Hvis resultaterne arter sig forkert for Köln, kan “die Geißböcke” faktisk rykke ned lørdag, hvis de taber til Hertha. Hvis Arminia Bielefeld slår Hoffenheim, og Werder Bremen slår Augsburg, vil uafgjort faktisk ikke engang være nok for Köln til at overleve. De bliver altså nok nød til at gå efter alle tre point. Med andre ord så venter der altså noget af en bundgyser på Olympiastadion.

Gæsterne har både Hector og Andersson tvivlsomme til opgøret, men Köln kommer til at gære alt for at få dem klar til dette brag.

Bud på startopstillinger:

Hertha BSC: Schwolow; Klünter, Stark, Marton Dardai; Zeefuik, Ascacibar, Khedira, Torunarigha; Dilrosun, Radonjic; Ngankam
FC Köln: Horn; Ehizibue, Bornauw, Czichos, Jakobs; Wolf, Skhiri, Hector, Kainz; Duda; Andersson

 

Dom:

Köln har vist en eller anden evne til at hive resultater frem, når det har set allermest kritisk ud, og vi tror derfor, at Köln kan tage til hovedstaden og snuppe alle tre point. Vi tror, at “die Geißböcke” får en livsvigtigt sejr med cifrene 1-3.

Få spiltips til Bundesligaen hos SpilXperten

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 30 i 2. Bundesliga: Er St. Pauli gået i stå og Nordderby i Hamburg
Hannover, optakt, højdepunkter
Optakt til runde 29 i 2. Bundesliga: Derby i Niedersachsen!