bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 2. Bundesliga > Optakt: Greuther Fürth – Hamburger SV

Optakt: Greuther Fürth – Hamburger SV

HSV, Højdepunkter, Optakt, Hamburger SV

Kampfakta

Tidspunkt: Søndag 13.30
Spillested: Sportpark Ronhof Thomas Sommer

 

Holdnyt:

Greuther Fürth

Nu triller bolden endelig igen i de bedste tyske rækker herunder også 2. Bundesliga, hvor der venter en interessant kamp søndag middag, når Fürth tager imod HSV. Hjemmeholdet indtager inden denne runde ligaens femteplads med otte point op til HSV på Relegationspladsen, så en sejr er påkrævet, hvis de vil holde fast i drømmen om oprykning til Bundesligaen.

Coronapausen har næppe givet noget hold nogen fordele, men måske den alligevel kom belejligt for Greuther Fürth, der inden nedlukningen kun fik skrabet fem point sammen i deres seneste fem kampe.

Die Kleeblätter må undvære Ernst og Mavraj, der er ude af weekendens comeback til grønsværen. Ernst har karantæne, mens Mavraj, der har en fortid hos netop HSV, sidder over med karantæne

 

Hamburger SV

Det nordtyske mandskab kæmper ligeledes om at holde drømmen om en tilbagevending til tysk topfodbold i live.

Det var i foråret, at HSV i sidste sæson smed det der ellers lignede en sikker oprykning over styr, og der er bestemt indikationer af, den historie kan risikere at gentage sig selv.

En dårlig stime inden coronakrisen gav blot fire point i fire kampe, og derfor er de også nede på ligaens tredjeplads med et forspring på sølle et point ned til Heidenheim, inden Greuther Fürth altså følger på femtepladsen.

Et tæt kampprogram venter forude når de to tophold, Bielefeld og Stuttgart, venter i de to kommende runder, og det er derfor tvingende nødvendigt, at HSV kommer godt fra land, hvis ikke det skal ende med endnu en sæson i 2. Bundesliga.

Dieter Hecking må til søndagens vigtige opgør undvære Gyamerah, der har problemer med hoften, men ellers har han samtlige sine spillere til rådighed.

 

Bud på holdopstillinger:

Greuter Fürth: Burchert – Meyerhöfer, M. Bauer, Caligiuri, Raum – Sarpei – Seguin, Green – Hrgota, Keita-Ruel, Nielsen
Hamburg SV: Heuer Fernandes – Beyer, Letschert, van Drongelen, Leibold – Fein – Hunt, Dudziak – Jatta, Hinterseer, Kittel

 

Vidste du, at..

hjemmeholdet aldrig har vundet en kamp af betydning over Hamborg SV, hverken i landets bedste eller næstbedste række? Oddsene ser ikke gode ud for Greuter Fürth, der blot har scoret et mål i tre hjemmekampe mod selv samme modstander.

Dom:

De to mandskaber har mødt hinanden otte gange i alt, hvor hjemmeholdet aldrig har formået at trække det længste strå – Fire uafgjorte og fire sejre til Hamburger SV. Men presset er på gæsterne, og det kan måske hjælpe på hjemmeholdets chancer. Vi tror på en 2-1 sejr til Fürth.

Se spiltips til samtlige kampe i Bundesligaen hos SpilXperten

 

You may also like
Schalke 04, maskot, Comebacks
Optakt til 8. runde i 2. Bundesliga: Klassisk HSV og Schalke under stregen
Fans, spilletidspunkter, kampprogram, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til 7. runde i 2. Bundesliga: Er HSV igen HSV?
Taktisk analyse, Driblestærke
Optakt: Freiburg – Borussia Dortmund: Er Edin Terzic fyringstruet?
Bundesliga, Meisterschale, højdepunkter, podcast, optakt, bundesligaen, 1. og 2. Bundesliga, tysk mester
Optakt: Wolfsburg – Union Berlin: Danskermøder i Wolfsburg inden stor CL-aften for Union