bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt til Bundesliga manager runde 9: Ud med Union, og tro på Hoffenheim-helte

Optakt til Bundesliga manager runde 9: Ud med Union, og tro på Hoffenheim-helte

Toni Polster, Bad Boys 11, holdet.dk, Bundesliga Manager, Bundes Manager

Ich hab noch einen Koffer in Berlin”:
Sådan sang Marlene Dietricht[1] i 1955 om det at være flyttet fra Berlin, men ikke være helt færdig med byen. Jeg var tæt på en større udrensning blandt berlinerne men valgte at være snusfornuftig og ikke skifte alverden på trods af, at jeg er lidt i vildrede om, hvorvidt berlinerne har spillet over evne og langt fra er sikker på, at de bare vinder i Stuttgart.

 

Her kommer mine anbefaler til holdet.dk og Bundesliga manager runde 9

 

Mine udskiftninger:

Målmand
Frederik Rønnow (4,5 mio) Union ud – Janis Blaswich (4,6 mio) Leipzig ind
Jeg er bestemt ikke overbevist om, at Union spiller til nul i Stuttgart og med den slemme skade til Gulacsi, så ligner det, at Blaswich spiller fast for Leipzig. En målmand, der spiller for en af topklubberne og så til den pris. Han er tæt på at være et ”must have.”

Forsvar

Thomas Meunier (3,8 mio) Dortmund ud – Stanley Nsoki (3,1 mio) Hoffenheim ind
Jeg skal ikke nyde noget med Meunier i den her runde. Dels er BVB vildt ustabile, og dels så plejer de at få klø af Bayern. Nsoki koster ikke alverden og har to gode kampe foran sig.

Willi Orban (5,2 mio) Leipzig ud – Pavel Kadebarek (3,4 mio) Hoffenheim ind
Den eneste grund til, at jeg sælger Orban er, at jeg er nødt til at skaffe penge til købet af Musiala. Kadebarek der spiller højre kant for Hoffenheim, har dog scoret en enkelt gang og har endnu ikke fået kort af dommerne.

Angreb
Kolo Muani (3,8 mio) Frankfurt ud – Jamal Musiala (6,1 mio) Bayern ind
Han er altså bare et vildt talent ham Jamal Musiala, så ham må jeg have ind inden Dortmund kampen. Samtidig har Muani skuffet mig og så er han i karantæne til weekendens kamp.

Opsummering Bundesliga manager runde 9

Det var torskedumt at sælge Mane, når han nu ”pindede” to gange, men han har set sløjt ud længe. Det har Musiala bestemt ikke og med de skader/tvivlsomme spillere hos Bayern ligner han en sikker starter på toppen. Ellers bliver det afgørende, om Hoffenheim kan slå Werder i rundens første kamp. Den kan jeg jo heldigvis se opstillingen på, så mine fire Hoffenheim spilleres plads er naturligvis betinget af, at de starter inde.

 

Mit anførervalg

Selv om Nkunku glimrede med sine to mål, så forbandede jeg ham også pga. det brændte straffespark. Et anfører-hattrick af en midtbanespiller ville have gjort godt.
Jeg vil stadig have mit hattrick, men nu bliver det Kramaric, der skal levere det fredag aften mod et Werder hold, der i den grad kommer ned på jorden igen…….tror jeg.
Held og lykke med jeres hold.

 

[1] Til alle jer Millenials, der måtte læse med: Marlene Dietricht var en sindssyg dygtig sanger og skuespiller, der flyttede fra Berlin, da hun ikke brød sig om Hitler og nazismen. Det Amerikanske Filminstitut kårede hende efter sin død som det 9. største kvindelige ikon i Hollywood nogensinde.

Holdet.dk

You may also like
Tyskland, EM 2024, Managerspil
Optakt til EM-Manager kvartfinalerne: Tysk sejr og farvel Ronaldo
Gode råd til 3. runde af EM Manager 2024 – den tyske stamme og spanske reserver
Tyskland, EM 2024, Managerspil
Gode råd til 2. runde ved EM-manager
Tyskland, EM 2024, Managerspil
Gode råd til EM Manager 2024 – Fire tyske profiler og en joker