bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt til Bundesliga Manager runde 4 – slip føllene løs!!!
Bundesliga Manager

Hvor var Köln, Wolfburg samt Leverkusen irriterende i runde to af Bundesliga Manager, hvor jeg dog heldigvis havde fuldt hus med mine Union spillere. Eller det troede jeg da. Juranovic leverede assist i kampen inden, men af en eller anden grund skulle han ikke på banen mod rivalerne fra Hertha, så det var mildest talt en elendig runde, som mine 11 udvalgte leverede.

Nå, op på hesten igen. Eller op på føllet. For inden fjerde runde skal du i den grad spække dit hold med Gladbach spillere. ”Die Fohlenelf” skal i de to næste runder op imod Schalke og Hertha. Så bliver programmet altså ikke nemmere. Andre gode bud til runde fire i Bundesliga Manager må være Frankfurt, der har en hjemmekamp mod Hertha samt Union, der tager imod Mainz. Mon ikke også man snart skal se, hvordan man får råd til noget hos Bayern?

 

Mine udskiftninger

Forsvar

Mitchel Bakker (4,2 mio) Leverkusen ud- Ko Itakura (3,1 mio.) Gladbach ind
Min tålmodighed med Leverkusen forsvarere i almindelighed og Bakker i særdeleshed er opbrugt. Han bliver flået ud og erstattet med Gladbcahs Itakura, der må have gode muligheder for at vinde de næste par kampe og det endda til nul.

 

Jeremie Frimpong (5,1 mio.) Leverkusen ud – EvanN´Dicka (3,1 mio.) Frankfurt ind
Leverkusens hollandske landsholdsspiller var meget attraktiv i efteråret, hvor han mere spillede som højre wing end som back. Sådan har det ikke været i de første tre kampe, og så er han altså for dyr at have stående. Ind med N´Dicka igen, hvilket frigiver to millioner, som der nok kan blive brug for.

Midtbane

Ellyes Skhiri (3,6 mio.) Köln ud – Christoph Kramer (3 mio.) Gladbach ind
På denne position ville jeg egentlig gerne have haft Lars Stindl, men han er blevet rygskadet og er tvivlsom til kampen mod Hertha. Kramer kan sagtens vise sig at være en god erstatning. Nu får han i hvert fald chancen.

 

Yannick Gerhardt (4,9 mio) Wolfsburg ud – Jonas Hofmann (6 mio.) Gladbach ind
Gladbach startede med to skuffende nederlag i forårssæsonen, men vandt siden en flot udesejr i Hoffenheim, hvor Hofmann leverede både mål og oplæg. Det får han chancen for at gentage i de næste to kampe, hvor han må være et must-have.

Angreb

Steffen Tigges (4 mio.) Köln ud – Marcus Thuram (7 mio.) Gladbach ind
Tigges viste sig desværre at være noget af en fuser. Han begyndte på bænken, og et skuffende Köln mandskab kunne faktisk være mest tilfredse med 0-0 resultatet. Derfor sadler jeg om og satser i stedet på Gladbachs stærke franskmand Thuram, som forhåbentlig rammer sit høje niveau fra efteråret igen.

 

Jonas Wind (4,5 mio.) Wolfsburg ud – Randal Kolo Muani (6,9 mio.) Frankfurt ind
Det var en åbenlys fejl at jeg satte Muani af inden kampene mod Freiburg og Bayern München, da han scorede i dem begge. Så er der jo ikke andet at gøre end at sætte ham tilbage på banen – især når Frankfurt møder Hertha hjemme.

Anførervalg

Jeg giver bindet til Jonas Hofmann. Schalke var godt nok en smule bedre mod Köln end i de første to kampe. Det samme kan man sige om Gladbach, da de udraderede Hoffenheim, så mon ikke Hofmann får lavet lidt lækkert til mit hold?

Få hver uge gode råd til Managerspil

 

Foto: holdet.dk

You may also like
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til 6. runde i Bundes Manager – ”Bum sagt der Mercedes”
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til runde 5 i Bundes Manager: Med på Werder-vognen
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til runde 4 i Bundes Manager forår 2024 – Eisern Union
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 3: Farvel til Musiala