bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: Bayern München – Wolfsburg

Optakt: Bayern München – Wolfsburg

Optakt, Bayern München, højdepunkter

Bayern skal muligvis igen sætte liden til der unge talenter, da de døjer med skader og karantæner til en række profiler. For Wolfsburg handler der om at slutte pres godt af og så ellers undgå, at Lewandowski netter fem gange på ni minutter.


Kampfakta:

Spillested: Allianz Arena
Kamptidspunkt: lørdag 15.30
TV: Xee

Bayern München:

Efter to nederlag i træk er Bayern München kommet tilbage på sporet igen. Først gik det udover Werder Bremen med en Philippe Coutinho i overdådigt spillehumør, hvor Werder Bremen keeperen, Pavlenka måtte hive bolden ud af nettet hele seks gange. Coutinho selv stod bag hele tre mål og to assists. Herefter fulgte en 3-1 sejr onsdag ude mod Freiburg, hvor der ellers stod 1-1 til ind i overtiden, inden Bundesligadebutant Joshua Zirkzee blev sendt på banen og med sin første berøring sikrede den forløsende scoring, inden Gnabry lukkede ballet kort efter.

Sejren sendte de forsvarende mestre op på en 3. plads i tabellen, men med fire point op til både Gladbach og RB Leipzig må de erkende, at de for andet år i træk ikke bliver Herbstmeister.

Storklubben må en tur på lazarettet for at finde en række af deres profiler. Udover de langtidsskadede Süle og Hernández er Tolisso og Coman også ude, ligesom der er tvivl om Goretzka. Derudover er Thiago heller ikke til rådighed, da han sidder ude med karantæne.

Det betyder formegetnlig, at vi igen få talenter som Joshua Zirkzee at se på bænken hos de tyske mestre.

Wolfsburg:

Når vi kigger på det tyske landkort, afspejler det meget godt Wolfsburg’s nuværende situation i ligaen – en plads midt i tabellen. Dog med et par gode og overraskende resultater, kan dette måske blive startskuddet til noget godt. Holdet vandt overraskende 2-1 over topholdet Gladbach, som ellers har været forrygende den første halvdel af sæsonen. Med en scoring i overtiden af midtbaneprofilen Maximillian Arnold sikrede Wolfsburg sig sejren efter en velspillet affære.

De fine takter skulle bringes ind i onsdagens kamp mod Schalke 04, hvor vesttyskerne besøgte Volkswagen Arena. Med et solidt overtag af chancer til hjemmeholdet med 11 skud på mål, kunne der forventes mere end en enkelt pind, det samme antal som Schalke 04’s to chancer slog af sig. Kampen endte 1-1.

Holdet var ligeledes med ved mandagens lodtrækninger, dog i lillebrorsturneringen Europa League. Wolfsburg har haft en flot europæisk kampagne indtil videre, hvor der blev skrabet 11 point sammen, hvilket gav en andenplads og en billet til forårets knockoutkampe, hvor svenske Malmø FF venter.

Wolfsburg ligger efter 16 spillerunder på en solid ottendeplads, hvor der er ti point til både nedrykning og førstepladsen.
Oliver Glasner har umiddelbart hele arsenalet til rådighed til lørdagens kamp, dog med undtagelse af Camacho og reservekeeper Klinger.

Bud på holdopstillinger

Bayern München: Neuer; Pavard; Martinez; Alaba; Davies; Kimmich; Thiago Alcantara; Coutinho; Perisic; Lewandoski; Gnabry
Wolfsburg: Casteels; Mbabu; Knoche; Brooks; Roussillon; Guilavogui; Schlager; Arnold; Santos Sa; Weghorst; Steffen

Dom
Kampen byder på to hold med både hjemlig og europæisk selvtillid. Kampen vil formentlig blive domineret af hjemmeholdet, hvor Wolfsburg må være kyniske med deres forbrug af chancer, som de ikke var i onsdagens kamp, hvor der blev misbrugt en del chancer, for at gøre sig forhåbninger om at kunne trække point ud af opgøret. Vi tror på en målrig affære med cifrene 4-1.

 

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 30 i 2. Bundesliga: Er St. Pauli gået i stå og Nordderby i Hamburg
Hannover, optakt, højdepunkter
Optakt til runde 29 i 2. Bundesliga: Derby i Niedersachsen!