bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: Arminia Bielefeld – FC Bayern München

Optakt: Arminia Bielefeld – FC Bayern München

Optakt, højdepunkter, Arminia Bielefeld, Bayern München

Kampfakta:

Spillested: Schüco-Arena, Bielefeld

Kamptidspunkt: Lørdag 18:30

TV: TV3 Sport

 

Holdnyt:

Arminia Bielefeld:

Før landskampspausen led Arminia Bielefeld sæsonens første nederlag, da de på udebane tabte 1-0 til Werder Bremen.

Arminia Bielefeld sejr i 2. Bundesligaen blegner lidt, når man sammenligner med lørdagens modstander, der sidste sæson vandt Bundesligaen, DFB-Pokalen, Champions League, og som i forbindelse med de triumfer har vundet både den tyske og europæiske Super Cup i denne sæson.

Man må alligevel ikke undervurdere Arminia Bielefeld. Man kunne måske godt ved sæsonens start have troet, at de ville få det svært, og de kommer nok stadig til at skulle kæmpe hårdt for at overleve, men med fire point i de første tre spillerunder, må man sige, at de har fået en ganske fin sæsonstart, og de har vist, at de ikke bare er et hold, man kan køre over.

Til lørdagens aftenkamp mangler Arminia Bielefeld Nathan de Medina, Nikolai Rehnen og Andreas Voglsammer.

 

FC Bayern München:

Det er to uger siden, at Bayern sidst havde en Bundesliga-kamp, men spørgsmålet er, om Robert Lewandowski stadig har ondt i ryggen efter at have båret Bayern-holdet i 4-3-sejren over Hertha BSC. Europas bedste spiller 2019/20 scorede alle holdets fire mål inklusivt matchwinner-målet fra straffesparkspletten i tillægstiden.

I sommeren 2015 købte Bayern Douglas Costa fra ukrainske Shaktar Donetsk. I 2017 lejede de ham ud til Juventus, og i 2018 solgte de ham til de italienske rekordmestre, og nu her i 2020 har Bayern lejet brasilieren fra Juventus. Et noget besynderligt forløb, men mod Arminia Bielefeld kan Douglas Costa gøre Bundesligacomeback for sydtyskerne. Han og en række af de mange andre nyindkøb, som Bayern München hentede på sidstedagen af transfervinduet var nemlig med, da mestrene uden problemer spillede sig videre i pokalen torsdag aften med en sejr over Düren.

Aftalen med Douglas Costa giver fin mening, da Leroy Sane lige er blevet skadet, og det bliver spændende at se, hvad den hjemvendte brasilianer kan bidrage med. Dengang fra 2015 til 2017, hvor Douglas Costa spillede for Bayern, var han ikke altid første mand på holdkortet, men han havde dog med jævne mellemrum sine kampe, hvor han virkelig viste, at han besad et rigtig højt niveau.

Til lørdagens udekamp mod Arminia Bielefeld mangler Bayern Leroy Sane.

 

Bud på startopstillinger:

Arminia Bielefeld: Ortega; Brunner, Piepper, van der Hoorn, Lucoqui; Prietl; Doan, Hartel; Soukou, Cordova; Klos

Bayern München: Neuer; Pavard, Süle, Alaba, Hernandez; Kimmich, Tolisso; Gnabry, Goretzka, Coman, Lewandowski

 

Vidste du, at…:
Bayern München ofte ikke levner oprykkerne nogen chancer? Siden 2010 har de således ikke tabt en kamp i Bundesligaen til en oprykker.

 

Dom:

Lad os bare være ærlige. Bayern er storfavoritter. Man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig, og Arminia Bielefeld har bevist her i sæsonstarten, at de ikke er en “walk-over”, men det er svært at komme med nogle logiske argumenter for, at et Bayern-hold, der hverken er synderligt skades- eller karantæneramt, ikke skulle slå Arminia Bielefeld. Vi tror, at sydtyskerne vinder 0-3.

 

Få spiltips til Bundesligaen

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 30 i 2. Bundesliga: Er St. Pauli gået i stå og Nordderby i Hamburg
Hannover, optakt, højdepunkter
Optakt til runde 29 i 2. Bundesliga: Derby i Niedersachsen!