Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Optakt til ottende runde i 2. Bundesliga: Hadsk derby
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 2. Bundesliga > 1. FC Kaiserslautern > Optakt til 8. runde i 2. Bundesliga: Hadsk derby og St. Pauli på vej mod ligegyldighed
Hannover, optakt, højdepunkter

2. Bundesliga er tæt på, at have fordelt sig i tre lag. Nr. 1-8 skal kæmpe om de tre sjove pladser, nr. 9-14 kommer til at udgøre midterfeltet, mens nr. 15-18 skal undgå en af de tre kedelige pladser, og så er HSV måske ved at blive stabile.
Velkommen til optakten til runde 8 i verdens bedste næstbedste liga.

Holstein Kiel-HSV – fredag kl. 18.30 (kampen vises på 3MAX)
Er HSV ved at blive konstante, altså på den positive måde? I hvert fald vandt de 1-0 over KSC, der ellers dukkede op i Hansestaden iført en rigtig fornuftig form.
Her møder de Kiel, der faktisk kun har tabt en gang i den her sæson, men andet nederlag kommer fredag aften.
Bulibolds tip: Holstein Kiel-HSV 1-2

 

FC Nürnberg-Arminia Bielefeld – fredag kl. 18.30
Nürnberg gik ind til sæsonen med et mål om at spille med om oprykningspladserne, men med kun syv point i samme antal kampe, drejer det sig i stedet om at få holdet på ret kurs og sportchef Dieter Hecking spørger garanteret sig selv, om Robert Klauss fortsat er manden, der skal stå i spidsen for traditionsklubben. Nederlaget til Braunschweig var det foreløbige lavpunkt, og nu kommer Arminia Bielefeld, der pludselig er begyndt at vise tænder, på besøg. Det bliver en lige forestilling, men Arminia tager pointene.
Bulibolds tip: 1. FC Nürnberg-Arminia Bielefeld 0-3

 

Karlsruher SC-FC Heidenheim – lørdag kl. 13.00
KSC kom ned på jorden igen, da holdet tabte knebent til HSV. Nu venter en hjemmekamp mod Heidenheim, der har udviklet sig til at være et svært hold at spille imod og som stædigt holder fast på deres topplacering. De deler i porten.
Bulibolds tip: Karlsruher SC-FC Heidenheim 1-1

 

Hannover 96-Eintracht Braunschweig – lørdag kl. 13.00
Et af de allerstørste lokalopgør i Tyskland. Her kan man virkelig tale om to tilhængergrupper, der har svært ved at holde af hinanden. Begge hold kommer endda med vind i sejlene. Hannover vandt 1-0 i Rostock, hvilket var holdets 4. sejr i træk, så Stefan Leitl har virkelig fået styr på tropperne efter en svær start.
Braunschweig vandt sæsonens første sejr over Nürnberg. En sejr der ikke bragte dem væk fra sidstepladsen, og det kommer de nok heller ikke efter kampen mod Hannover.
Bulibolds tip: Hannover 96-Eintracht Braunschweig 3-1

Læs også: Derby i Niedersachsen – Hadet fra Middelaladeren

 

SC Paderborn 07-Jahn Regensburg – lørdag kl. 13.00
Paderborn har med 1-0-sejren over Magdeburg bragt sig alene i spidsen for ligaen. Her møder de Regensburg, hvis formkurve trods et point hjemme mod Kiel er stagnerende. Jeg kan ikke forestille mig, at Regensburg kan stille noget op mod førerholdet.
Bulibbolds tip: SC Paderborn 07-Jahn Regensburg 3-0

 

Fortuna Düsseldorf-Hansa Rostock – lørdag kl. 20.30
Heldet var bestemt ikke med Fortuna, da klubben trods spilovertag skuffende inkasserede 1-2-scoringen et par minutter før tid i udekampen mod Heidenheim.
Jeg er sikker på, at det må gå ud over Rostock, der ikke er et specielt godt udehold.
Bulibolds tip: Fortuna Düsseldorf-Hansa Rostock 4-0

 

1. FC Kaiserslautern – Darmstadt 98 – søndag kl. 13.30
Begge holds ambitioner om at spille med hvor det er sjovest led et knæk i den forgangne weekend, da ingen af dem kom ud over et enkelt point i kampe, hvor de ellers var favoritter. Jeg tror på endnu en deler, når de krydser klinger på Betzenberg.
Bulibolds tip: 1. FC Kaiserslautern – Darmstadt 98 1-1

 

FC Magdeburg-Greuter Fürth – søndag kl. 13.30
Endnu to hold, der mistede point til sidst i forrige runde. Magdeburg var efter en flot defensiv kamp kun godt ti minutter fra point ude mod Paderborn, mens Fürth inkasserede målet til 2-2 mod St. Pauli med kun fem minutter igen.
Jeg tror, Magdeburg får sæsonens første hjemmesejr mod Fürth.
Bulibolds tip: 1. FC Magdeburg-Greuther Fürth 2-1

 

St- Pauli-SV Sandhausen
Hvis ikke St. Paulis sæson allerede nu skal være godt på vej imod ligegyldigheden, så skal klubben vinde her. ”Die Kiezkicker” førte længe ude mod Fürth, men var i sidste ende heldige med at slippe derfra med et enkelt point i bagagen.
Sandhausen fik ligeledes et point hjemme mod K´lautern og bevæger sig stille og roligt væk fra en af de nedrykningspladser, som de fleste havde dømt klubben til at indtage. Jeg tror dog, St Paulis publikum hidser hjemmeholdet op til sejr.
Bulibolds tip: St Pauli-SV Sandhausen 3-0

 

3. Liga

1860 kom tilbage på sporet, da de sendte MSV Duisburg hjem med et 4-1 nederlag. Da Elversberg samtidig ikke kom ud over en nullert ude mod Meppen, så udbyggede løverne deres forspring i toppen. Dynamo Dresden sejrede overbevisende med 3-0 over BVB II, og endelig sejrede Oldenburg med 4-3 i lokalopgøret mod Osnabrück. I bunden ser det tungt ud for nedrykkerne fra Aue, der tabte 2-1 til Essen og nu indtager sidstepladsen. Det klart mest interessante opgør i næste runde må være, når 1860 ude møder Elversberg på lørdag kl. 14.00

Få spiltips til tysk fodbold hos SpilXperten

 

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
HSV, Hamburger SV, Nur der HSV
HSV får UEFA til at ændre Målhymne til EM
Tyskland, EM 2024, Managerspil
Gode råd til 2. runde ved EM-manager
Tyskland, Bundesliga, EM, VM EM-optakt, Sommermärchen, Major Tom
Major Tom – hvordan et 42 år gammelt hit blev Nationalelfs hymne