bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 2. Bundesliga > 1. FC Kaiserslautern > Optakt til 2. runde af 2. Bundesliga: Nordderby og ny sejr til HSV?
Optakt, St. Pauli

Den her liga er sgu svær at kloge sig på –  og hvor er det fedt.
Jeg spåede i sæsonoptakten, at St Pauli, Sandhausen og Regensburg ville få det svært, hvorefter trekløveret vinder deres kampe. Sandhausen og Regensburg var endda så flabede at slå Bielefeld og Darmstadt, som jeg begge har spået gode sæsoner. Det eneste jeg ramte plet med var, at HSV ser stærke ud, og hvor fedt er det, når man holder med St Pauli?
Nå, en enkelt svale gør ingen sommer, så jeg vil glemme første rundes forsmædeligheder og i stedet kaste mig over runde 2.

 

Fortuna Düsseldorf-SC Paderborn 07 – fredag kl. 18.30

Düsseldorf kom fint fra land med en udesejr mod nyoprykkede Magdeburg. Nu venter Paderborn, der pulveriserede Karlsruhe med 5-0 i deres åbningskamp.
Bulibolds tip: 1-1

 

Darmstadt 98-SV Sandhausen – fredag kl. 18.30

Hjemme på Stadion am Böllenfalltor skal 98´erne revanchere sig for nederlaget i Regensburg. Sandhausen kan dog godt blive en svær nød at knække, da klubben sikkert sejrede hjemme mod nedrykkerne fra Bielefeld.
Bulibolds tip: 2-1

 

Holstein Kiel-1. FC Kaiserslautern – lørdag kl. 13.00

K´lautern tilfredsstillede hovedparten af de 40.000 tilskuere på Fritz Walter-Stadion, da Hannover blev besejret med 2-1 i det længe ventede gensyn. Nu venter endnu en svær opgave mod Kiel, der tjente et enkelt point kort før tid mod nedrykkerne fra Fürth.
Bulibolds tip: 2-2

 

FC Heidenheim-Eintracht Braunschweig – lørdag kl. 13.00

Heidenheim har åbenbart tænkt over, at klubbens elendige udebanestatistik i den forgangne sæson holdte dem væk fra topstriden. Den nye sæsons første udekamp resulterede i hvert fald i tre point, da man slog Hansa med 1-0. Nu venter nyoprykkede Braunschweig, der kom i menneskehænder og tabte klart hjemme mod HSV.
Bulibolds tip: 3-0

 

FC Nürnberg-Greuther Fürth – lørdag kl. 13.00

Begge klubber skuffede i sæsonåbningen, så her venter et opgør, som ingen af dem kan tåle at tabe. Jeg tror, de deler.
Bulibolds tip: 1-1

 

Hannover 96-St Pauli – lørdag kl. 20.30

I denne rundes første ”nordderby” skal St Pauli en tur til Hannover, der skuffede ude mod K´lautern. St Pauli vandt en fin sejr over ellers storsatsende Nürnberg, men ”Die Kiezkicker” har det ofte svært mod Hannover, således nok også denne gang.
Bulibolds tip: 1-0

 

Læs også: Fodboldrejse: Hannover 96

 

HSV-Hansa Rostock – søndag kl. 13.30

Vi kommer til næste derby. HSV cruisede en sikker sejr hjem fra Braunschweig, mens Hansa så ineffektive ud mod Heidenheim. Det ligner endnu en klar sejr til ”Die Rothosen.”
Bulibolds tip: 3-0

 

Arminia Bielefeld-Jahn Regensburg – søndag kl. 13.30

To hold der begge overraskede i sæsonåbneren. Bielefeld stod dog for en negativ en af slagsen, så holdet skal slå Regensburg, hvis de ikke allerede vil have en del point op til toppen. Regensburg vandt som nævnt en fin sejr mod Darmstadt, men mon ikke de kommer til kort her?
Bulibolds tip: 2-1

 

Karlsruher SC-1. FC Magdeburg

Begge mandskaber kom skidt i gang med den nye sæson. KSC fik ørerne i maskinen ude hos Paderborn, mens Magdeburg ikke kunne få point hjemme mod Düsseldorf.
Jeg tror, at de begge har brug for at komme på tavlen.
Bulibolds tip: 1-1

 

3. Liga

Holdene fra den 3. bedste række tager hul på sæsonen her i weekenden, og allerede i første runde mødes to af de formodede tophold, da nedrykkerne fra Dynamo Dresden møder sidste sæsons nummer fire 1860 München på Rudolf-Harbig-Stadion.
De to andre nedrykkere, Ingolstadt og Aue, har hhv. en hjemmekamp mod Bayreuth og en udekamp mod Freiburgs 2.hold. Et andet interessant opgør er, når Osnabrück hjemme på Stadion an der Bremer Brucke tager imod MSV Duisburg.

 

You may also like
Andy Brehme, Kaiserslauterne
Optakt til runde 23 i 2. Bundesliga: Steffen Baumgart til HSV og farvel til Andy Brehme
Hannover, optakt, højdepunkter
Optakt til 22. runde i 2. Bundesliga: Nye trænere i Kaiserslautern og HSV
Sæsonoptakt, Bayer Leverkusen
Optakt: Bayer Leverkusen – Bayern München: Den tidlige duel om die Meisterchale
HSV, Højdepunkter, Optakt, Hamburger SV
Optakt til 21. runde i 2. Bundesliga: Hamburg-klubber i udbrud?