Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Optakt: 1.FC Köln - Schalke 04 - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: 1.FC Köln – Schalke 04

Optakt: 1.FC Köln – Schalke 04

Det er et opgør mellem to af de mest traditionsrige mandskaber i Nordrhein-Westfalen. Begge hold kæmper for europæisk fodbold.

Kampfakta:
Spillested: RheinEnergieStadion, Köln
Dommer: Stieler
Kamptidspunkt: Søndag 17:30
På TV: Eurosport 2

Holdnyt:
1.FC Köln:
Med en sejr over Freiburg kunne Peter Stöger og hans drenge være kravlet op på ligaens tredjeplads, men det blev til et 1-2-nederlag, og Köln forbliver dermed på ligaens syvendeplads.

De har efterhånden fået skrabet et godt hold sammen i Nordrhein-Westfalens største by. Med spillere som Jonas Hector, Anthony Modeste og Osako på holdet er det ikke utænkeligt, at “Die Geißbücke” kvalificerer sig til europæisk fodbold næste sæson. Disse spillere kan dog også sagtens gå hen og blive salgsobjekter til sommer.

Köln mangler Mathias Lehmann, Bittencourt, Marcel Risse, Marco Höger og Artjoms Rudnevs til dagens kamp. Målmand Timo Horn er stadig i genoptræning.

Schalke 04:
Weinzierl og Schalke har fået en blandet start på foråret. Indsatsen mod Hertha BSC kunne der dog ikke sættes en finger på, ligesom det var imponerende at tage til Grækenland og vinde 3-0 i torsdagens Europa League kamp.

Nyindkøbet Guido Burgstaller kom til Schalke med stor succes fra 2. Bundesliga, og den succes har han hidtil kørt videre på i den bedste række.

Han har bragt energi ind på holdet og krydret indsatserne med et par mål indtil videre, og med ham i form kan Schalke måske stadig drømme om Europa.

Baba Rahman, Coke, Embolo og Di Santo er ikke kampdygtige søndag, mens Huntelaar så småt virker til at være tilbage i omdrejninger. Han fik minutter i kampen mod Hertha, og mod PAOK lykkedes det endda at komme på måltavlen, da han blev skiftet ind.

Karantæner:
1.FC Köln: Ingen
Schalke 04: Ingen

Bud på startopstillinger…:
1.FC Köln: Kessler; Sørensen, Maroh, Heintz; Olkowski, Jojic, Hector, Rausch; Bittencourt; Modeste, Osako
Schalke 04:
Fährmann; Höwedes, Naldo, Badstuber; Schöpf, Goretzka, Stambouli, Bentaleb, Kolasinac; Caligiuri; Burgstaller

Vidste du at…:
målet mod Freiburg gjorde Modeste til den første franskmand, som har scoret 16 mål på én Bundesliga-sæson?

Dom:
Der er lagt op til en tæt kamp, der kan vippe til begge sider. Vores mavefornemmelse siger dog en udesejr på 2-1.