Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Manchester United og Liverpool FC - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > Diverse > Manchester United og Liverpool FC

Manchester United og Liverpool FC

Manchester og Liverpool –to af hubberne i den engelske fodbolden og hjemmebyerne for to af Englands bedste hold; Manchester United og Liverpool FC. Byerne ligger begge to i den nordvestlige delen af England og har både ligheder og uligheder som ligger til grund for den rivalitet der finds mellem byerne – og det er i denne der fodboldrivaliteten grunder sig.

Holden mødes i The North West Derby som kan lignes ved den spanske El Clásico. Supportere, spillere og media anser mødet til at være større end de mod Everton FC og Manchester City. Liverpool FC og Manchester United er to af verdens største fodboldklubber og har hengivne fans verden over – billetterne til deres kampe er svært efterstræbte.

Officielle billetter til Liverpool FC og Manchster United

Den som vil købe billetter til Liverpool FC trænger være ude i god tid. Detsamme gælder for den som er ude efter billetter til Manchester United. Klubbernes popularitet gør at billetterne er meget eftertragtede og det finds kun et fåtal officielle billetter. Hvis du vil opleve magien som de to klubberne skaber på banen, da skal du booke en pakke med billet og hotel.

Så. Det store spørgsmålet – hvilken af rivalerne holder du på?

Køb dine officielle Manchester United billetter her.

Køb dine officielle Liverpool FC billetter her.

Når du har sikret dine billetter trænger du kun at tilte dig tilbage.

Fodbold, øl og kultur

Når du har booket dine billetter til Manchester United eller billetter til Liverpool FC finds meget at tænke på. Du er selvfølgelig skikkeligt eksalteret og vil at tiden ska raske på, og forhåbentligvis trænger du ikke vænte altfor længe. Under tiden kan du begynde at planere for dit besøg i Liverpool eller Manchester. Hvorfor ikke besøge både byerne? Det er enkelt at rejse imellem dem og det finds mængder at gøre i både Liverpool og i Manchester – byerne byder på meget mere end kun fodbold.

Den som er musikinteresseret ved sikert allerede at nogle af rock- og popmusikens store navn stammer fra just Manchester. The Smiths, The Stone Roses, Joy Division, Oasis, The Verve, Simply Red … listen fortsætter. Rivalen Liverpool topper sin musikliste med The Beatles og byen har også haft en stor betydning for britpoppen.

Det finds også en udpræget ølkultur som du ikke vil gå glip af. Den vil udfolde sig selv, men faktum er at den ølhåndveærkscenen er på opgang i både Liverpool og Manchester. Besøg et bryggeri eller nyd af ølen på en klassisk engelsk pub.

Nå trænger du bare afgøre hvordan du skal age mellem fodboldarenaen, puberne og byerne. Liverpool FC og Manchester United må være rivaler, men som naboer byder de også ind alle fodboldfans over grænserne. Vænte ikke med at købe dine billetter til Liverpool FC eller Manchester United. Eller både og?