bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Bayer Leverkusen > Lodtrækning til Champions League – de tyske holds muligheder

Lodtrækning til Champions League – de tyske holds muligheder

Champions League UEFA, højdepunkter

Der er trukket lod til dette års UEFA Champions League, og her følger en kort gennemgang af de tyske holds muligheder i turneringen.

Det er efterhånden seks år siden, at et tysk hold sidst var i en Champions League finale – den gang var der så to af slagsen – og efter et par magre år, så jagter de tyske klubber igen europæisk succes. Bayern München har endda offentligt meldt ud, at Champions League er sæsonens store mål.

Gruppe B
Bayern München
Tottenham Hotspur
Olympiakos
Røde Stjerne

De tyske mestre kan være ganske fint tilfredse med deres lodtrækning og bør sikre sig en sikker videre deltagelse, hvor de givetvis kommer til at kæmpe med Tottenham om førstepladsen. Hverken Olympiakos eller Røde Stjerne bør volde nogen problemer, og de kommer givetvis også til at spolere det for hinanden ved at hente point indbyrdes.

Chance for videre avancement: 90 procent

 

Gruppe D
Juventus
Atlético de Madrid
Bayer Leverkusen

Det kunne næsten ikke blive være for Bayer Leverkusen, der skal levere lidt af en sensation, hvis de skal videre fra gruppepsillet. Både Juventus og Atlético de Madrid hører til blandt den absolutte europæiske elite, og så er udfordringen også, at begge mandskaber praktiserer en form for fodbold, der ikke stemmer godt overens med Peter Bosz filosofi om en høj bagkæde.

Chance for videre avancement: 15 procent

 

Gruppe F
Barcelona
Borussia Dortmund
Inter
Slavia Prag

Bestemt ikke nogen let gruppe for Dortmund, der med al sandsynlighed skal kæmpe med Inter om andenpladsen efter Barcelona. Slavia Prag ligner en Prügelknabbe i Champions Leagues gruppe F, og det skal blive til seks point for BVB, mens de måske kan sætte Barcelona under pres hjemme på Westfalenstadion mod et traditionelt set svagt spansk udebanehold

Chance for videre avancement: 55 procent

 

Gruppe G
Zenit
Benfica
Lyon
RB Leipzig

Også i deres andet forsøg i Champions League tismilede heldet RB Leipzig, der vel næppe kunne have ønsket sig en bedre gruppe. Der er ganske fine muligheder for at sætte sig på en af de to øverste pladser, og selvom både Nagelsmann og RB Leipzig tidligere har vist sig lidt naive i Champions League, så skal de som minimum gå videre til Europa League via gruppens tredjeplads.

Chance for videre avancement: 45 procent

You may also like
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt Bundes Manager runde 10: Har du penge, så kan du få – dem fra Bayern som du peger på
Tilskuersnit for Bundesligaen
50+1 reglen og Bayer Leverkusen – Pandoras pilleglas?
Sæsonoptakt, Bayer Leverkusen
Optakt: Bayer Leverkusen – Bayern München: Den tidlige duel om die Meisterchale