Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Gode råd til Bundesligamanager hos holdet.dk - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Gode råd til Bundesligamanager hos holdet.dk
Bundesligamanager, holdet.dk, Golden Boy 2022

Bundesligaen brager snart derud af igen, og derfor er det tid til endnu en gang at sætte dit Managerhold og dyste mod dine venner om håberetten som Bundesligaens bedste manager. Vi har traditionen tro sammensat et par (gode) råd til, hvem du bør vælge på dit hold.

Vi gør opmærksom på, at spillerne er udvalgt ud fra, hvordan de forventer at klare sig i hele forårssæsonen og ikke blot i den første kamp.

 

Mål:

Timo Horn – FC Köln (3,5 mio)
Siden spilændringen, hvor skud på mål begyndte at give point til både angriberen (for skuddet) og målmanden (for redningen), så har det begyndt at kunne betale sig at lede efter målmændene fra midter- og bundholdene. Timo Horn er en billig herre, og Köln er et mandskab, der er i gang med at vise, at de hører til i Bundesligaen. Tre sejre i de sidste tre kampe inden juleferien sendte dem over nedrykningsstregen, og vi tror på, at de kan fortsætte tendensen. Til 3,5 mio. er der god værdi for pengene.

 


Forsvar:

Dayot Upamecano – RB Leipzig (4 mio)
Sad ude med skade de første fire kampe i efteråret, men har så været fast mand lige siden. Scorer ikke rigtig nogen mål, men han spiller på et hold, der som regel har styr på defensiven, får sjældent dumme kort, og så koster han kun 4 millioner her i spillet.

Håvard Nordtveit – Hoffenheim (2,5 mio)
Vi skal investere lidt længere fremme på banen, så derfor forsøger vi os med nordmanden her. Sad på bænken eller var skadet i største delen af efteråret, men kom stærkt igen og fik fuld tid i årets sidste kamp mod Dortmund. Hoffenheim kommer til at lukke masser af mål ind, så har du lidt flere penge at gøre med, så bør du søge en anden spiller.

Stephan Lichtsteiner – Augsburg (2,5 mio)
Har for længst peaket, men han er billig, og så spiller han på et hold, der sluttede af med seks sejre i otte kampe og som godt kan overraske i foråret. Martin Schmidt har fået stabiliseret defensiven hos Augsburg, og selvom hurtigheden op og ned af linjen ikke, er hvad den har været, så kan man håbe på, at der måske falder en assist eller to af til den rutinerede back.

 

Midtbane:

Lars Stindl – Mönchengladbach (3,5 mio)
Den tyske landholdsspiller har været lidt ude i kulden både på klubholdet og landsholdet, hvor alvorlige skader har sat en stopper for en ellers stigende formkurve. Han kom dog stærkt tilbage i efteråret og nåede faktisk at score tre mål, to i Europa League og et enkelt i Bundesligaen. Stindl er en målfarlig herre, der spiller for et tophold i ligaen. Til 3,5 mio. på en midtbane der normalt er svær at besætte, så er han et røverkøb. Det er ikke mange halvsæsoner siden at han kostede det dobbelte i spillet. Han kommer nok ikke til at få fuld tid i mange kampe, men han skal nå få chancerne – både fra start og fra udskiftningsbænken.

Serge Gnabry – Bayern München (7,5 mio)
Et flot efterår kastede 17 mål af sig for den unge komet. Den eneste grund til, at han ikke koster 9 mio. i spillet, er at kun de seks af målene blev sat ind i Bundesligaen. Udover det lavede han altså fire mål mod Tottenham i den famøse 2-7 kamp, samt et hattrick i EM-kvalifikationen mod Nordirland. Derudover placeret på midtbanen i spillet og er sammen med Coutinho, Müller og Lewandowski, den spiller der skal bidrage med mål og assist, hvis Bayern skal kunne hjemtage mesterskabspokalen igen, og så er han halvanden million billigere end Jadon Sancho.

Michael GregoritschSchalke (3 mio)
En holdet.dk klassiker. Har skiftet Augsburg ud med Schalke efter et kaotisk efterår. I dette spil er han listet som midtbane, men han kan sagtens spille helt fremme, og Schalke mangler i den grad en angriber, der kan lave mål. Uth er allerede sendt af sted på leje, så det kan godt blive til en del spilletid helt fremme for Gregoritsch, der ikke laver et tocifret antal mål, men som måske kan komme op på en lille håndfuld træffere.

 

Nadiem Amiri – Bayer Leverkusen (4 mio)
Har endnu ikke gjort det store væsen af sig med blot to oplæg i sit første halve år, men vi så hvordan han brillerede sidste forår, og vi tror på, at han måske kan gentage den bedrift. Fik spilletid i 16 ud af 17 kampe og spiller på et hold, der laver mange mål.

Angreb:

 

Patrik Schik – RB Leipzig (4 mio)
Det ligner lidt forårets røverkøb. Scorede et par flotte mål og slog også Yussuf Poulsen af, da han først kom sig over sin skade. Udfordringen er, at han stadig kommer til at deles med netop Yussuf Poulsen om spilletid, men 4 millioner for en mand, der sagtens kan score lige i underkanten af ti mål i foråret er stadig en god investering.

Robert Lewandowski – Bayern München (11 mio)
I skrivende stund har hele 65 procent valgt ham til deres hold, og det er der en god grund til. Polakken er Bundesligaens farligste angriber, spiller hver gang og brager mål ind. Han er blevet opereret i vinterpausen og har ikke kunne træne fuldt med holdet, så  hvis du tvivler på polakken, kan du alternativt vælge Timo Werner, der koster en million mindre.

Moussa Diaby – Bayer Leverkusen (3,5 mio)
Vi overvejede Selke, men det er som om, at det aldrig bliver helt godt med ham, så derfor satser vi lidt og forsøger med Diaby. Bed sig fast i startopstillingen med fem starter i de sidste syv kampe i efteråret, hvor han også kom på tavlen en enkelt gang. Pengene er brugt, så til 3,5 millioner er det vores bedste bud på en billig overraskelse.

 

Deltag i vores gruppespil og vis vennerne, hvem der er Bundesligaens bedste manager
Puljenavn: Bulibold forår 2020
Kodeord: kugelblitz

Hold øje med både facebook og twitter, hvor vi de næste par uger udlodder i alt fem Guldhold+

You may also like
Tyskland, EM 2024, Managerspil
Optakt til EM-Manager kvartfinalerne: Tysk sejr og farvel Ronaldo
Gode råd til 3. runde af EM Manager 2024 – den tyske stamme og spanske reserver
Tyskland, EM 2024, Managerspil
Gode råd til EM Manager 2024 – Fire tyske profiler og en joker
Optakt til Bundes Manager runde 18 – Et flot farvel til Marco Reus