bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 2. Bundesliga > HSV fyrer Bernd Hoffmann – mere magt til Marcell Jansen

HSV fyrer Bernd Hoffmann – mere magt til Marcell Jansen

HSV, Hamburger SV, Nur der HSV

I en tid hvor der ikke spilles fodbold, skulle man synes, at selv en klub som HSV kunne se frem til et par rolige dage. Men så igen. HSV er ikke som alle andre tyske klubber. Så langt fra endda. For efter længere tids interne stridigheder mellem administrerende direktør Bernd Hoffmann på den ene side og sportsdirektør Jonas Boldt og finanschef Frank Wettstein på den anden, er konsekvensen blevet, at Bernd Hoffmann nu er færdig i den nordtyske klub.

Efter et fire timer langt ekstraordinært møde lørdag, besluttede bestyrelsen at fyre Bernd Hoffmann med øjeblikkelig virkning, og præsident Marcell Jansen gav efterfølgende denne officielle udmelding som årsag til bruddet.

“I denne svære krise for professionel fodbold har vi ikke råd til at bruge energi på dårlige relationer. Vores fulde fokus skal være på HSV og klubbens interesser.”

En af årsagerne til uoverensstemmelserne var, at Jonas Boldt og Frank Wettstein flere gange beskyldte Bernd Hoffmann for at gå enegang og overskride sine beføjelser. Arbejdsklimaet mellem de tre var til sidst så belastet, at Boldt og Wettstein afviste at kunne arbejde sammen med Hoffmann fremadrettet.

Derudover var storinvestor Klaus-Michael Kühne også så stor modstander af Bernd Hoffmann, at han ligefrem skulle have nægtet at sprøjte flere tiltrængte millioner i kassen, såfremt han forsatte i klubben.

Nu er Bernd Hoffmann så færdig i HSV, og det for anden gang i historien, efter han også stod i spidsen for klubben fra 2003-2011.

Bernd Hoffmann blev genvalgt i maj 2018, men denne gang sad han altså kun lige knap to år på posten i tysk fodbolds vel nok mest kaotiske klub. HSV oplyser på sin hjemmeside, at Jonas Boldt og Frank Wettstein foreløbigt overtager Bernd Hoffmanns opgaver, mens Marcell Jansen bliver formand for den nye bestyrelse, der samtidig er reduceret til fem mand, efter tidligere formand Max-Arnold Köttgen og vicepræsident Thomas Schulz trak sig fra deres postioner efter dagens udmelding.

Hamburger SV indtager en aktuel tredjeplads i 2. Bundesliga efter en skidt start på foråret, hvor det blandt andet blev til et nederlag på hjemmebane i derbyet mod St. Pauli

You may also like
HSV, Hamburger SV, Nur der HSV
HSV får UEFA til at ændre Målhymne til EM
Holstein Kiel, fodboldrejse, rejseguide, optakt
Optakt til 33. runde i 2. Bundesliga: Holstein Kiel i Bundesligaen?
Kampprogram, 2. Bundesliga 2022/23
Andreas Albers og St. Pauli kan rykke op på Volksparkstadion: – Det kunne ikke være skrevet bedre
Optakt, Højdepunkter, HSV, St Pauli, Simon Makienok, Hamborg
​​Optakt til runde 32 i 2. Bundesliga – oprykningsfest på Volkspark?