bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > Highligts > Højdepunkter og mål: RB Leipzig – Manchester United 3-2 (Champions League)

Højdepunkter og mål: RB Leipzig – Manchester United 3-2 (Champions League)

Champions League UEFA, højdepunkter

RB Leipzig spillede en forrygende første halvleg, og selvom det var lige ved at gå helt galt i kampens sidste ti minutter, så fik de en fortjent sejr mod Manchester United, og de er nu videre i Champions League. Den store helt blev den udlejede Manchester City-spiller Angeliño, der fortsatte de gode takter i dette års Champions League og scorede åbningsmålet og lagde op til de to øvrige. Kampens dommer Mateu Lahoz bragt nok en gang sig selv i fokus mest et tvivlsomt dømt straffespark til Machester United.

Se højdepunkter fra den underholdende og dramatiske kamp.

Se highlights fra Champions League

Det er endnu usikkert, om RB Leipzig vinder gruppen, da kampen mellem PSG og Istanbul Basaksehir blev afbrudt grundet racisme, da kampens fjerde dommer kaldte den assisterende træner for tyrkerne, Pierre Webó, for sort i forbindelse med en udvisning.