bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Højdepunkter og mål 31 spillerunde i Bundesligaen: Vanvittigt Revierderby og Bayerns missede matchbold

Højdepunkter og mål 31 spillerunde i Bundesligaen: Vanvittigt Revierderby og Bayerns missede matchbold

Både Dortmund og Bayern smed point i en mesterskabskamp, der er svær at blive klog på. Generelt var det en spøjs Bundesligarunde med flere overraskende resultater.

Vi kom måske ikke helt op på niveau med 4-4 kampen i sidste sæson, men lørdagens Revierderby leverede vanvittig underholdning og dramatik for alle pengene. Skiftende føringer, fantastiske mål, VAR-kendelser og to røde kort til hjemmeholdet var blandt ingredienserne i en kamp, hvor der også kom kasteskyts på banen, Da Schalke reddede sæsonen, og hvor det virkede til, at det endegyldigt var slut for Dortmunds titeldrømme.

I hvert fald indtil Bayern München blot fik 1-1 ude mod Nürnberg søndag aften i et opgør, hvor der i den grad skete ting og sager i en hektisk slutfase. Først fik Nürnberg tildele straffe, men brændte for trejde gang ud af fem mulige i denne sæson, og i den absolutte overtid var det så Kingsley Coman, der helt fri mod mål havde chancen for at blive matchwinner, men brændte på en storspillende Mathenia i målet.

Generelt er det efterhånden kun RB Leipzig, der viser en form for stabilitet, selvom det holdte hårdt, da de hjemme besejrede Freiburg med 2-1. Blandt andet efter et Timo Werner mål på oplæg fra Yussuf Poulsen. Dermed er RB Leipzig igen kvalificeret til Champions League.

Og så skal vi også nævne Leverkusens flotte 4-1 sejr i Augsburg, hvor Kai Havertz stod fro et af denne sæsons bedste mål med et elegant chip.

You may also like
2. Bundesliga, højdepunkter
Højdepunkter og mål: Nürnberg – Ingolstadt 2-0 (Relegation)
Werder Bremen, optakt
Højdepunkter og mål: Heidenheim – Werder Bremen 2-2 (Relegation)
Højdepunkter, optakt, Bayer Leverkusen, Bayern München
Højdepunkter og mål: Bayer Leverkusen – Bayern München 2-4 (DFB Pokalfinale)
Bundesliga, Bundesligaen, fodboldrejse, kampprogram, højdepunkter
Se alle målene fra 34. spillerunde i Bundesligaen