bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > 1899 Hoffenheim > Gode tyske muligheder i Champions League – sådan får du billetter

Gode tyske muligheder i Champions League – sådan får du billetter

Champions League

Efter en elendig europæisk sæson sidste år for de tyske hold – den dårligste i over ti år – er det tid til genrejsning. De nye Champions League regler betyder, at Bundesligaen igen er repræsenteret med fire hold, når Bayern München, Borussia Dortmund, Schalke 04 og TSG Hoffenheim skal ud at forsvare de tyske farver i den største klubturnering.

Fru Fortuna viste sig fra sin bedre side, da der torsdag blev trukket lod til gruppespillet i Champions League. Samtlige tyske hold kom i gode grupper, og de tyske medier talte endda om Kugel-Dusel.

Vi ser nærmere på de fire holds chancer for videre avancement og kommer også med råd til, hvordan du får billetter til deres kampe i Champions League.

Gruppe A
Atletico Madrid
BORUSSIA DORTMUND
AS Monaco
Club Brügge

Atlético Madrid er muligvis en af favoritterne til titlen i denne sæson, men Monaco er langt fra det niveau, de havde, da de slog netop Dortmund ud af CL for to år siden, mens Club Brügge må og skal være seks point, hvis Thomas Delaney og Dortmund vil videre fra gruppen.
BVB lægger ud med en tur til Belgien, inden Monaco kommer på besøg i begyndelsen af oktober. Herefter følger dobbeltopgøret mod Atletico Madrid, der, udover at blive to formentlig forrygende fodboldkampe, også bliver en fantastisk stadionoplevelse. Dortmund har tradition for at sende mange fans til Madrid, og kampen på Wanda Metropolitano kan meget vel blive et sandt inferno.
De første to kampe bliver tæt på altafgørende, da der formentlig ikke lægger meget mere end et enkelt point og venter mod spanierne.
Chance for videre avancement: 60 %

Gruppe D
Lokomotiv Moskva
FC Porto
SCHALKE 04
Galatasaray

Kugel-Dusel var der i særdeleshed hos Schalke, der er tilbage i Champions League efter et par års fravær. Manager Heidel havde da også svært ved at skjule smilet, da kameraet panorerede over på ham, da det stod klart, at Schalke havnede i gruppe D.
Lokomotiv Moskva er det klart dårligste hold fra første seedningslag, og heldigvis får tyskerne overstået turen til det russiske allerede i anden spillerunde. FC Porto sendte sidste år RB Leipzig ud af Champions League, og de kommer med masser af europæisk erfaring, men Schalke bør kunne spille lige op mod portugiserne. Gruppens sidste modstander fra Galatasaray kan tage point fra samtlige af de øvrige mandskaber, og så bliver deres fanatiske fanskare forrygende at følge, når de den 6. november kommer på besøg i Gelsenkirchen.
Chance for videre avancement: 40 %

 

Gruppe E
BAYERN MÜNCHEN
Benfica
Ajax Amsterdam
AEK Athen

Mestrenes gruppe i den forstand, at der ligger et væld af nationale titler fordelt udover gruppe E’s fire deltagere. Når det så er sagt, så har Bayern fået en endda yderst overkommelig gruppe. Benfica kan måske drille på eget græs, men ellers taler vi noget nær maksimum point for sydtyskerne. Niko Kovac er uprøvet på europæisk plan, men med denne gruppe får han mulighed for at snuse lidt til Champions League, inden det for alvor går løs i foråret. Bayern München begynder i Portugal, mens første hjemmekamp for tyskerne er den 2. oktober, når Ajax kommer på besøg.
Chance for videre avancement: 90 %

 

Gruppe F
Manchester City
Shakthar Donetsk
Olympique Lyon
TSG Hoffenheim

Som seedet firer var Champions League debutanterne fra Hoffenheim altid udset en svær gruppe. Manchester City er af mange udset som favoritter til titlen, men Shakhtar Donetsk fra anden seedningslag kunne bestemt have været værre, og så er der også muligheder mod Lyon. Vi så sidste år, at Hoffenheim fejlede i europæisk sammenhæng, og selvom de har fået lidt erfaring fra den oplevelse, så er det svært at se, at de kan spille sig videre. Programplanlægningen hjælper dog muligvis en smule, da de møder Manchester City ude i den sidste kamp. Er englænderne videre, spares der formentlig en række spillere, og dermed kan der ligge overraskende point her. Ellers er det en succes, hvis Hoffenheim formår at slutte treer og ryger over i Europa League. Tirsdag den 2. oktober er datoen, hvor Julian Nagelsmann og Pep Guardiola for første gang krydser klinger i et opgør mellem to af de mest innovative trænere i Europa.
Chance for videre avancement: 20 %

Vil du opleve et historisk vingesus, når Bayern tager imod Ajax, se om Delaney kan tøjle Griezmann og resten Atlético, være vidne til et lydinferno mellem Schalke 04 og Galatasaray eller se Pep mod Nagelsmann? Så er der godt nyt, for lige nu kan du få 3 tilbud på billetter til din næste fodboldrejse i Tyskland.

You may also like
Optakt, Bayern München, højdepunkter
DFL fastsætter kamptidspunkter for runde 27 – 30 i 1. og 2. Bundesliga
Arminia Bielefeld, rejse, fodboldsrejse, fodboldweekend
Spilletidspunkter fastlagt frem til runde 18 i 1. og 2. Bundesliga 
Magdeburg, fodboldrejse, stadion
Guide: Fodboldrejse til 1. FC Magdeburg
Leverkusen, stadion
Rejsereportage: Fem tyske kampe – en uge i Vesttyskland