bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > Managerspil > Gode råd til dit VM managerhold 2022

Gode råd til dit VM managerhold 2022

EM-manager, Nationalelf, EM 2020, Tyske landsholdsspillere, VM Managerhold

Messi, Kane, Mbappé, Benzema og Neymar. Det vrimler med stjerner til dette VM, så hvorfor overhovedet vælge nogle tyskere til sit VM managerhold?

Thomas Müller udtalte engang noget i stil med: ”Vi tyskere har ikke de store stjerner, der kan vinde Ballon d´Or. I stedet har vi fire stjerner over logoet på vores trøjer”. Det den gode Müller mener er selvfølgelig, at det er selve holdet, der er stjernen, når tyskerne som oftest når langt i de store turneringer. Vi har dog alligevel fundet nogle fiduser, et enkelt-must have samt en joker, der måske kan være et sats værd, hvis man vil gå tyskernes vej.

 

Disse spillere skal du overveje som stamme på dit VM managerhold

Manuel Neuer 5 mio.

Bayern-målmanden er måske ikke længere verdens bedste, men mindre kan også gøre det. Selv om det på det seneste har knebet med at holde buret rent, så har Neuer kun ladet et mål gå ind for hver 110 minutter, han har spillet gennem sin karriere. Hvis du går med Tyskland og er villig til at ofre lidt mere på din målmand, så er Neuer et godt bud.

 

David Raum 3,5 mio.

Da Hansi Flick ikke har udtaget Robin Gosens, er Raum en stensikker starter som venstre back. For 3,5 mio. får du en offensiv back med et rigtig godt venstre ben, som sagtens kan kaste nogle oplæg af sig. Det er langt fra sikkert, at tyskerne holder nullet i deres kampe. Derfor giver det god mening at vælge de forsvarsspillere, der har offensiv appel, og det har David Raum.

 

Leon Goretzka 4,5 mio.

Tyskland har i Kimmich og Gündogan to rigtig gode midtbanespillere, men da de begge er pænt dyre, kigger vi i stedet  mod Bayerns Leon Goretzka. Han har både været skadet og ramt af corona i efteråret, men blev klar i god tid inden VM. Goretzka har scoret 14 mål i 44 landskampe og har et snit på ca. et mål hver fjerde kamp for sine klubhold. Ved at vælge Goretzka til dit VM managerhold kan du sagtens sikre sig nogle midtbanemål samt spare lidt på pengene til længere fremme på banen.

Must Have

Jamal Musiala 4 mio.

En af de største must-haves til dit VM managerhold, hvis ikke den største. Den 19-årige Bayern spiller er i rekordfart blevet en af de sikreste startere for både klub- og landshold. Det er foreløbig blot blevet til et landskampsmål i 17 kampe, men hvis han fortsætter i Qatar, hvor han slap i Bundesligaen, så kan det unge supertalent stå over for det helt store gennembrud. Han er en stensikker starter på vores hold.

 

Jokeren

Youssoffa Moukoko 3,5 mio.

Skulle den kronisk ustabile Kai Havertz ikke slå til, så kunne den unge Dortmund spiller godt få chancen som 9´er for tyskerne. Efter bl.a. at have spillet på Dortmunds U-17 hold som blot 13-årig blev overgangen til Bundesligafodbold svær for den unge mand, men efter Haalands afgang og afløseren Hallers kræftdiagnose, har han virkelig grebet chancen. Vi tror godt, Moukoko kan komme til at spille en rolle for Tyskland og så er han billig.

Læs også: Youssoufa Mokuko – Dortmunds supertalent slår vild målrekord 

 

Tysklands chancer i gruppen og turneringen

Japan, Spanien og Costa Rica. Det er de lande, som Tyskland skal besejre, hvis de vil videre fra gruppen, og det skal alt andet lige også kunne lade sig gøre. De lægger fra land med Japan i deres åbningskamp, og det er nøglen til videre deltagelse, inden den formodede gruppefinale venter mod Spanien i runden efter.

Under Hansi Flick har de forbedret sig gevaldigt siden EM-slutrunden i 2021, ikke mindst offensivt, hvor de med lidt held godt kan blive det mest målrige mandskab ved VM, for målene kan komme fra mange steder på banen. Problemerne opstår i den anden ende, hvor de særligt på de to backs er sårbare, ligesom en fast makker til Rüdiger også kan variere fra kamp til kamp.

Vinder tyskerne mod Japan, bør vejen for videre avancement være banet, da Costa Rica ligner gruppens dårligste hold. Det er ikke nødvendigvis så afgørende, om Tyskland bliver etter eller toer, da de i ottendedelsfinalen parres med Gruppe F, hvor Belgien og Kroatien ligner favoritterne til at sætte sig på de to øverste pladser, hvis ikke Marokko overrasker.

I en ottendedelsfinale vil Tyskland fortsat være favorit. Belgiens offensiv er stadig frygtindgydende, men den gyldne generation er blevet lidt mere mat på overfladen, og Kroatiens trup er heller ikke på samme niveau som ved VM for fire år siden.

Problemerne opstår i en eventuel kvartfinale, hvor stor favoritterne fra Brasilien formentlig venter, og selv hvis det skulle lykkes at besejre dem, så kommer de på noget af en opgave i semifinalen, når Argentina ligner bedste bud på en rival.

Tyskland er et bedre hold under Flick end under Löw, men deres defensiv er ikke god nok til at vinde VM, og derfor er du bedst tjent med at have tyske spillere på de hold i gruppekampene, inden du bør sadle om.

 

Tilmeld dog vores gruppespil hos holdet.dk 

You may also like
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til 6. runde i Bundes Manager – ”Bum sagt der Mercedes”
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til runde 5 i Bundes Manager: Med på Werder-vognen
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til runde 4 i Bundes Manager forår 2024 – Eisern Union
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 3: Farvel til Musiala