Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Gode råd til dit managerhold - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > bulibold.dk > Gode råd til dit managerhold

Gode råd til dit managerhold

Her følger et par gode råde til managerspillet hos holdet.dk. I vores bud har vi lagt vægt på, at vores 11 udvalgte spiller regelmæssigt på et formodet tophold. Vi har desuden valgt en 3-4-3 formation. Vi gør opmærksom på, at de 11 udvalgte er valgt ud fra, hvordan de forventes at komme til at præstere over hele efteråret og IKKE kun i åbningskampen.

Mål
Timo Horn – 1. FC Köln (4,5 mio)
Det billige alternativ. Horn er en af ligaens bedste målmænd, og han står bag en defensiv, der som regel formår at lukke godt af. Köln indkasserede således tredje færrest mål i efteråret.
Alternativet: Manuel Neuer. To millioner dyre, men tjener naturligvis også flere point. En afvejning af, hvor henne på banen du vil bruge dine penge 

Forsvar
Marcel Schmelzer (4 mio)
Dortmunds defensiv var rystende i efteråret, og Schmelzer leverende ingen assists, så det er ud fra en forventning om, at Tuchel har fået styr på de bagerste rækker, at vi tyer til Dortmund-anføren, der som regel får fuld spilletid hver gang.
Alternativet: Micthell Wesier. Er noget dyre, men fire oplæg og en enkelt scoring skal selvfølgelig også med i ligningen.

Aymen Barkok – Eintracht Frankfurt (3 mio)
Står som forsvarsspiller i spillet her, men spillede de fleste kampe på midten. Fik indhop i fem af de sidste seks kampe, hvor det blev til to mål og et enkelt oplæg.
Alternativet: Benno Schmitz. Fik spilletid i fem af de seneste seks kampe i efteråret for RB Leipzig. Kommer nok ikke til at spile fast, men for 2,5 mio er der råd til at gamble.

Baba Rahman – Schalke 04 (2,5 mio)
Fik ikke så meget spilletid som forventet, men var god, når han fik chancen. Bør spillere mere i foråret, På et hold, der bør forbedre sig. (UPDATE) blev skadet under Ghanas kamp ved AFCON.
Alternativet: Ömer Toprak. Spiller fast, men scorer og assisterer sjældent. Er ligesom Schmelzer med på en formodning om, at Leverkusen får et bedre forår.

Midtbane
André Schürrle – Borussia Dortmund (5 mio)
Kan formentlig se frem til et par kampe på toppen til at begynde med, og scorede sidste forår ni gange for Wolfsburg efter et dårligt efterår.
Alternativet: Mario Götze. Et mål og en assist er ikke vanvittigt imponerende for en spiller af hans kaliber. Men efter en længere periode uden skader og med et halvt år til at spille sig ind på holdet, tror vi på, at den total bliver væsentlig forbedret i foråret. 

Vincenzo Grifo – Freiburg (5 mio)
En genganger fra efteråret, hvor han scorede tre og assisterede syv gange. Vi satser på en gentagelse.
Alternativet: Xabi Alonso. Bayerns grand old man hører til blandt Ancelottis favoritter. Spillede i 14 af 16 mulige kampe og scorede tre gange.

Julian Weigl – Borussia Dortmund (3,5 mio)
Spiller stort set hver kamp og viste i efteråret, at han har lagt på i sit spil. Bliver nok aldrig en målmaskine, men et par oplæg og/eller en scoring hist og her, og så ligner Weigl en spiller, du bliver nødt til at have på dit hold.
Alternativet:
Julian Brandt. Ham havde vi gerne på, hvis ellers pengene var til det. To mål og seks assists i efteråret.

Max Meyer – Schalke 04 (4mio)
Et mål og to oplæg. Der er bestemt plads til forbedringer i foråret, og hvis det sker, er Meyer en god investering.
Alternativet: Thiago. Har du sparet, så bruge pengene her. Var måske Bayerns bedste i efteråret, og kan gå en rigtig stor forårssæson i møde.

Angriber

Robert Lewandowski – Bayern München (10,5 mio)
Spillets dyreste angriber, kan sagtens være pengene værd. Scorede ”kun” 12 gange i efteråret, men viste i sidste sæson, at han var bedst i foråret. Stadig et godt bud på en samlet topscorer, da Aubameyang misser et par kampe i starten.
Alternativet: Thomas Müller. Skulle bruge lige knap 1000 minutter på at score sit første sæsonmål for Bayern. Mon ikke der går lidt kortere tid mellem scoringerne for ham i foråret?

Mario Gomez – Wolfsburg (4 mio)
Der var ikke meget SuperMario i efteråret, men Wolfsburg har fået nyt offensivt liv med tilgangen af Malli, og Gomez har haft lidt tid til at finde sig til rette på holdet. Det kan sagtens blive et flot forår for ham.
Alternativet: Raffael. Er de seneste tre sæsoner sluttet i top 10 på topscorerlisten, men fik meget af efteråret ødelagt af en skade.

Florian Niederlechner – Freiburg (4 mio)
Fem mål og en enkelt assist. Det er mere end godkendt. Er pengene ved at være små, kan han sagtens være en god investering.
Alternativet: Marco Reus. Et sats med hans skadeshistorik, men er han klar, så spiller han. Og spiller han, så enten scorer eller lægger han også ofte på til mål.

Husk også at deltage i vores gruppespil, hvor der er præmier på højkant til de ti bedste managers. Læs mere om både regler og gevinster her.

You may also like
Tyskland, EM 2024, Managerspil
Optakt til EM-Manager kvartfinalerne: Tysk sejr og farvel Ronaldo
Gode råd til 3. runde af EM Manager 2024 – den tyske stamme og spanske reserver
Tyskland, EM 2024, Managerspil
Gode råd til EM Manager 2024 – Fire tyske profiler og en joker
Optakt til Bundes Manager runde 18 – Et flot farvel til Marco Reus