bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Gode råd til Bundesliga Manager forår 2023
Bundesliga Manager

VM er slut, og de fleste af de større turneringer er i fulde gang igen. Bundesligaen begynder først fredag den 20. januar, hvor Leipzig tager imod de regerende og nok også kommende mestre fra Bayern.

Bulibolds Søren Ohlsen vil her komme med sine bud på spillere, du kan overveje til dit drømmehold hen over hele foråret. Spillerne er altså ikke kun udtaget med henblik på de første runder men mere som spillere, du kan benytte, hvis du ønsker en fast stamme på dit hold eller måske blot har et gratishold, med de begrænsninger det giver.
God fornøjelse med Bundesliga Manager og husk at meld dig ind i Bulibolds pulje, der hedder Bulibold forår 2023.

Målmand

Oliver Christensen, Hertha Berlin 3,5 mio.
Både Leipzig og Bayerns førstekeepere er ude resten af sæsonen, og da vikarerne efter min mening er prissat for højt, kigger jeg i stedet mod Herthas danske målmand Oliver Christensen. Det kan virke som en tvivlsom strategi at tage en målmand fra et bundhold, men han har ”kun” hentet bolden i nettet 22 gange – færrest af alle bundhold – samt har reddet 65% af alle de afslutninger, der har ramt berlinernes mål. Oliver Christensen er en glimrende målmand, og så gør det bestemt ikke noget, at han er billig.

Forsvar

Ko Itakura, Borussia Mönchengladbach 3 mio.
Første mand i forsvaret er Gladbachs japanske forsvarsspiller Itakura. Han er en driftssikker midterforsvarer, som er med fremme på de fleste dødboldssituationer. Det må gerne kaste mere af sig end det ene oplæg, han blev noteret for i de første 15 kampe.

Bornat Sosa, VFB Stuttgart 3 mio.
Sosa var en populær herre både i efterårets Bundesliga Manager spil, men også i VM-spillet og det med god grund. Han leverede 5 assist i efteråret og er bestemt værd at have med på sit hold. Sosa er dog en smule tvivlsom til første runde i foråret, men er angiveligt tæt på at være klar.

Julian Ryerson, Union Berlin 3,5 mio.
Den unge nordmand indtager pladsen som venstre kant/wingback på et stærkt Union mandskab. Selvom berlinernes formkurve var nedadgående mod slutningen af efteråret, så regner jeg med, at de kommer stærkt ud til forårets kampe. Det må gerne udløse både nogle oplæg samt hvide veste fra vores norske ven.

Christopher Trimmel, Union Berlin 3,5 mio.
Jeg lukker mit forsvar med endnu en Union spiller. Trimmel figurerer i spillet som forsvarer, men spiller i virkeligheden kant/wingback for berlinerne. På den plads leverede han i efteråret tre oplæg og begyndte inde i 13 ud af 15 kampe.

 

Midtbane

Vincenzo Grifo, SC Freiburg 7,5 mio
Første mand på mit holdkort er Freiburgs elegante kantspiller Grifo. Han er fast straffesparkskytte for Breisgauerne og ligger nummer fire på topscorerlisten med ni mål.
Da Bundesligaens topscorer Nkunku ikke er blevet den knæskade, der holdte ham ude af Frankrigs VM-trup kvit, er Grifo Bundesligaens farligste midtbanespiller. Ham vil jeg ikke undvære på mit hold.

Suat Serdar, Hertha Berlin 3 mio.
Herthas midtbanespiller er den første af tre spillere, hvor jeg har måttet skæve til prisen, hvis regnestykket skal gå op. Jeg tror dog, at Hertha er bedre end deres øjeblikkelige placering, og med tre træffere i efteråret er Serdar en fin spiller til prisen.

Enzo Millot, VFB Stuttgart 2,5 mio.
Sidste mand blandt de billige er Stuttgarts franske kantspiller Millot. Han ser ud til at starte og er billig, og så kan vi jo håbe på, at han under Bruno Labbadia også kan begynde at krydre sit spil med mål.

Angreb

Eric Maxim Choupo-Moting, Bayern München 7,5 mio.
Bayerns camerounske landsholdsspiller indtager første plads i mit angreb. Over størstedelen af efteråret blev han primært brugt som indskiftningsspiller, men scorede immervæk 16 mål i samme antal kampe fordelt over alle turneringer. Nu ser Moting endda ud til, at have slået Thomas Müller i kampen om at blive Bayerns foretrukne 9´er, så det kan sagtens gå hen og blive rigtig godt med Moting ombord.

Jamal Musiala, Bayern München 8,5 mio.
Bayerns unge komet var med afstand efterårets bedste spiller i Bundesligaen. Det betød, at han skulle bære en helt nations forventninger på sine smalle skuldre til VM-slutrunden. Det ansvar, var han trods lovende takter, endnu ikke klar til, men det skal nok komme.
Foreløbig gælder det forårssæsonen i Bundesligaen, og her vil man gerne have Musiala på sit hold. Han leverede 11 mål og ni assist i 20 kampe i alle turneringer i efteråret og vel det tætteste man kommer et ”must have” i spillet.

Kevin Behrens, Union Berlin 3,5 mio.
Hvis dine finanser er ved at være brugt, så er Unions Kevin Behrens et godt bud på en god angriber til prisen. I efteråret startede han ofte ude, men fik alligevel scoret tre gange og lavet to assist. Behrensskulle efter sigende være tæt på at snuppe Jordan Pefolks ellers sikre startplads, så forårssæsonen kan sagtens blive rigtig spændende med Behrens på holdet.

Du kan tilmelde dig vores pulje på holdet.dk lige her

You may also like
Tyskland, EM 2024, Managerspil
Gode råd til EM Manager 2024 – Fire tyske profiler og en joker
Optakt til Bundes Manager runde 18 – Et flot farvel til Marco Reus
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 16 – Ja til Unionen!