Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Optakt til 1. runde i Bundesligamanager: Sats på Frankfurt og Dortmund
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt til 1. runde i Bundesligamanager forår 2023: Sats på Frankfurt og Dortmund
Bundesligamanager

Jetzt geht´s los” bliver der givet sunget på Red Bull Arena i aften frem til kl. 20.30, når forårssæsonen bliver sparket i gang. I sidste uge kom jeg med mine bud på spillere, man sagtens kan have over hele sæsonen, men denne gang er budene tiltænkt dig, der har et guldhold og dermed ubegrænsede udskiftningsmuligheder. Til runde 1 er især Frankfurt og Dortmund store favoritter, og så er der selvfølgelig Bayern samt ”Die Graue Maus der Bundesliga”…..
Du skal have dit hold klart, inden RB Leipzig-Bayern fløjtes i gang, og så skal du selvfølgelig melde det til Bulibolds egen pulje. Den hedder Bulibold forår 2023 og mon ikke vi igen finder lidt præmier til vinderen?

 

Målmand

Frederik Rønnow, Union Berlin 4,5 mio.
Som bagerste skanse vælger jeg danske Frederik Rønnow, der skal op mod sine landsholdskammerater Kasper Dolberg og Robert Skov, når Hoffenheim kommer på besøg. Den duel tror jeg Rønnow kommer bedst ud af, og da Union starter med tre fornuftige kampe, virker han som en godt valg.

Forsvar

Hrvoje Smolcic, Eintracht Frankfurt 2,5 mio
Den unge kroat ser ud til at starte inde for Frankfurt og med en hjemmekamp mod håbløse Schalke, ligner det en kamp, hvor han kan spille til nul.

Alphonso Davies, Bayern München 4,5 mio.
Bayerns canadiske raket viste senest ved VM-slutrunden, hvor stort potentialet er. Jeg tror, at Bayern slår Leipzig klart, og det kan sagtens munde ud i et mål eller en assist fra den unge mand.

Evan N` Dicka, Eintracht Frankfurt 3,5 mio.
Frankfurts unge forsvarsspiller er den seneste fra Europa League vinderne, der er rygtet til større adresser, hvor bl.a. Liverpool og Manchester United skulle være interesserede i franskmanden. Foreløbig gælder det kampen mod Schalke, hvor han skal hjælpe Smolcic med at holde buret rent.

Midtbane

Marco Reus, Borussia Dortmund 6 mio.
Evigt uheldige Reus får chancen for at revanchere sig for den missede VM-slutrunde, når BVB tager imod Augsburg. Klublegenden ligger som hængende angriber bag Moukoko og er rigtig dygtig til at time sine løb.

Christopher Antwi-Adjei, VFL Bochum 3,5 mio.
Skal man klare sig i det her spil, så skal man skille sig lidt ud, og med Bochums unge Ghaneser har man chancen for netop det. Han er kun ejet af 1,1% af alle managere, scorede tre gange i efteråret og starter op med tre ok kampe.
Nathan Ngoumou, Borussia Mönchengladbach 3 mio.
Her har vi ligeledes en spiller, som du næsten kan have for dig selv. Han er lige nu kun med på 0,3% af alle hold, og selvfølgelig er det et langskud. MEN Gladbachs bedste spiller i efteråret Marcus Thuram er skadet, og så er den unge franskmand af flere medier meldt som et godt bud på en afløser. En potentiel spidsangriber til 3 mio. som endda står på midtbanen i spillet, kan jeg altså ikke stå for.

Jesper Lindstrøm, Eintracht Frankfurt 5,5 mio.
Til en hjemmekamp mod Schalke skal Lindstrøm bare med. I efteråret scorede han seks gange og mulighederne for at øge det antal er store, når ”Die Knappen” lægger vejen forbi finanshovedstaden.

Angreb

Eric Maxim Choupo-Moting, Bayern München
Første mand I mit angreb bliver Bayerns camorounske landsholdsspiller Moting. Han har slået Thomas Müller af, og selv om det oftest kun bliver til 60-75 minutter, så er det rigeligt til at udnytte tre tap-in´s, når man spiller for Bayern. Jeg tror Choupo-Moting kommer til at lave rigtig mange mål i forårssæsonen.

Randal Kolo Muani
Især i starten af efteråret skulle Muani bruge rigtig mange chancer på at score sine mål, men for hulen hvor kom han frem til mange. Han sluttede halvsæsonen skarpere af og endte på næsten godkendte fem mål, og så lavede han ni assists, hvilket var flest af alle. Det er en god idé at have Muani med, når modstanderen kommer fra Gelschenkirchen.

Phillip Hoffmann, VFL Bochum 3 mio.
Rosinen i pølseenden bliver Hoffmann fra Bochum. Holdet fra Ruhr-potten sluttede efteråret fint af og starter som nævnt med tre kampe, hvor de har gode muligheder for at fortsætte den udvikling. Phillip Hoffmann scorede fire gange i efteråret. Det er ok, når man tager prisen i betragtning.

Anførervalget

Det må blive Randal Kolo Muani. Frankfurt møder hjemme Bundesligaens med afstand svageste hold, og han er spidsangriberen. Det er en no-brainer.

Foto: holdet.dk

You may also like
Tyskland, EM 2024, Managerspil
Optakt til EM-Manager kvartfinalerne: Tysk sejr og farvel Ronaldo
Gode råd til 3. runde af EM Manager 2024 – den tyske stamme og spanske reserver
Tyskland, EM 2024, Managerspil
Gode råd til EM Manager 2024 – Fire tyske profiler og en joker
Optakt til Bundes Manager runde 18 – Et flot farvel til Marco Reus