Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Fortuna Düsseldorf vil give gratis adgang til stadion for alle fans
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 2. Bundesliga > Fortuna Düsseldorf > Fortuna Düsseldorf vil give gratis adgang til stadion for alle fans

Fortuna Düsseldorf vil give gratis adgang til stadion for alle fans

Fortuna Düsseldorf, optakt, gratis, Fortuna für Alle

Det er i forvejen forholdsvist billigt at gå til fodbold i Tyskland, men nu går Fortuna Düsseldorf skridtet videre. I et pilotprojekt vil gøre det gratis for fans at komme ind til deres hjemmekampe.

Under sloganet ”Fortuna Für Alle”, er Fortuna Düsseldorf måske i gang med at revolutionere fodbolden og forholdet til fans. I hvert fald har klubben i NRW-regionen søsat et projekt, der skal gøre op med den traditionelle måde at få fans på stadion. For det skal nemlig være ganske gratis at gå til fodbold til Fortuna Düsseldorfs hjemmekampe i fremtiden.

Tanken er, at man gerne vil vise, at fodboldklubber i høj grad lever grundet sine fans, og man derfor ønsker at gøre mere for dem. I første omgang er der tale om et pilotprojekt, hvor tre endnu ikke definerede hjemmekampe i den kommende sæson skal være gratis at overvære for alle. Og det er uanset om du er sæsonkortholder, bare kommer til kampene en gang imellem eller holder med det gæstende hold. Alle kommer gratis ind.

Fortuna Düsseldorf har udspillet sin chance for oprykning til den bedste tyske række i denne sæson, så de spiller også næste år i 2. Bundesliga. I denne sæson har de haft et tilskuersnit på 29.738 til deres hjemmekampe, hvilket er ganske imponerende, men der er fortsat flere ledige pladser, da stadionkapaciteten er 54.600.

Læs også: Så mange medlemmer har klubberne i 2. Bundesliga

Strategiske partnere skal sikre gratis adgang

Ved at lukke fans gratis ind til deres kampe, går de naturligvis glip af en større millionindtægt på kampdage, men tanken med projektet er, at det skal kompenseres for ved hjælp af strategiske partnere, der skal være med til at dække tabet.

Fortuna Düsseldorf har endnu ikke selv bekræftet projektet og dets omfang, men de har inviteret til pressemøde onsdag, hvor det forventes, at de løfter lidt af sløret for de mere konkrete planer for, hvordan fans i fremtiden kan komme gratis til fodbold i Düsseldorf.

You may also like
Hansa Rostock, fodboldrejse, guide, Ostseestadion
Optakt til 34. og sidste runde i 2. Bundesliga – Hansa eller Wehen og dåseølsderbyet
Holstein Kiel, fodboldrejse, rejseguide, optakt
Optakt til 33. runde i 2. Bundesliga: Holstein Kiel i Bundesligaen?
Optakt, Højdepunkter, HSV, St Pauli, Simon Makienok, Hamborg
​​Optakt til runde 32 i 2. Bundesliga – oprykningsfest på Volkspark?
Holstein Kiel, fodboldrejse, rejseguide, optakt
Optakt til 31. runde i 2. Bundesliga – Kiel Ahoi