Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Felix Zwayer overvejer karrierestop efter mordtrusler - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Felix Zwayer overvejer karrierestop efter mordtrusler

Felix Zwayer overvejer karrierestop efter mordtrusler

Han har ikke dømt en kamp siden det meget omtalte opgør mellem Dortmund og Bayern i begyndelsen af december, og nu kan det måske være helt slut for Felix Zwayer.

Borussia Dortmund og Bayern München leverede ikke bare den bedste fodboldkamp i denne sæson, da de to mandskaber mødtes den 4. december 2021, de leverede også den mest kontroversielle. I centrum stod dommer Felix Zwayer, der i den kamp havde flere domme, der faldt ud til Bayerns fordel, og som efterfølgende mødte stærkt kritik fra Dortmunds side. Ikke mindst Jude Bellingham, der insinuerede matchfixing med det efterhånden famøse citat:

”Man giver Tysklands største kamp til en dommer, der en gang er blevet dømt for matchfixing. Hvad forventer man?”

Den kommentar kostede naturligvis Bellingham en større økonomisk straf, men den har også været medvirkende til, at det sidenhen er blevet besluttet, at Felix Zwayer ikke mere skal dømme Dortmunds kampe. Og måske han i det hele taget aldrig mere skal dømme.

“Jeg arbejder fortsat på bearbejde situationen,” har Felix Zwayer således udtalt, og han vil altså ikke afvise, at det kan ende med et karrierestop.

Siden begyndelsen af december har Felix Zwayer ikke dømt en kamp i Bundesligaen, og ifølge BILD kan det have noget at gøre med, at han eftersigende skulle have modtaget mordtrusler efter føromtalte kamp.

Felix Zwayer var involveret i matchfixing skandalen fra 2004 med Robert Hoyzer, hvor han modtog 300 euro. Han fik en straf på seks måneder uden at måtte dømme kampe. Læs mere om korruptionsskandalen 

 

Foto: www.dfb.de

You may also like
Årets hold i Bundesligaen 2022/23
Årets hold i Bundesligaen 2022/23
Bundesligamanager, holdet.dk, Golden Boy 2022
22 Bundesliga-spillere nomineret til Golden Boy 2022
Bundesliga, Bundesligatrøjerne
Top 12 – Bundesligaens største talenter i 2022
Podcast: Lækkerier fra Lindstrøm, har Red Bull stadig vinger og efterårets hold i Bundesligaen