bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Bundesligaens mest interessante spillere fra Bayern München

Bundesligaens mest interessante spillere fra Bayern München

Her skal vi kigge lidt nærmere på nogle af den tyske Bundesligas mest interessante spillere fra Bayern München. Det er naturligvis spillere, som må forventes at få stor betydning både nationalt og internationalt i indeværende sæson 2014-2015.

Vi lægger ud med en spiller, som i fodboldverden nærmest på betegnes som en ældre herre. Men på trods af de 35 år fortsætter denne legende med stor sandsynlighed med at bidrage positivt til holdet, hvor han er blevet udvalgt til at spille. Vi taler naturligvis om Claudio Pizarro her, der har deltaget i ikke mindre end 649 internationale kampe, hvor han har scoret 290 mål i løbet af sin meget mindeværdige karriere. Bayern München tror stadig på, at der er masser af fodbold tilbage i ham, og han giver helt sikkert inspiration og erfaring til de unge spillere.

Hvis man slår op under rekorder for sidste sæson 2013-14, så er der næppe megen tvivl om, at Phillip Lahm er på toppen af ​​sin karriere. Sidste år var måske en af de bedste sæsoner for den defensive midtbanespiller. Sæsonen, der blev krydret med et verdensmesterskab, har gjort ham til en eftertragtet herre, og hans FIFA-ranglisteplacering vil ryge betragteligt i vejret, hvis han ridder videre på bølgen.

Thomas Müller er blot 25 år, men den store betydning for Bayern München i sidste sæson må forventes at blive mindst lige så stor i indeværende sæson. Thomas Müller viste allerede sit værd under sidste VM i 2010, og indsatsen under VM 2014 må have fået selv de skarpeste kritikere til at tie. Det er helt sikkert en spiller, der fortsat vil have stor betydning for holdet i denne og kommende sæsoner, så længe han er en del af holdet. Mon ikke også han kommer til at score mange mål? På bet365 kan du læse flere Bundesliga-nyheder, og du kan naturligvis også placere et online spil på, at han bliver topscorer, hvis du tror på det.

Dante er endnu en meget talentfuld og dygtig spiller på det tyske hold, som vi forventer os meget af. Spørgsmålet er nok lidt, om denne brasilianske superstjerne kan glemme, at han var en del af det brasilianske hold, der fik en 7-1 dukkert mod Tyskland. Det får dog næppe betydning i Bundesligaen.

Vi slutter af med Jerome Boateng, der er en anden spiller, man skal holde øje med i denne Bundesliga-sæson. Han har gjort det overordentlig godt, ikke kun for sit hold, men også for det tyske landshold. Selvom han nok har scoret meget få mål i 2013-14 Bundesligaen, så betragtes han helt sikkert som en uerstattelig spiller. I samarbejde med Mats Hummels havde han en afgørende rolle Tysklands VM-triumf. Og så scorede han jo et vigtigt mål for Bayern mod City i den forgangne uge! Uden Boateng er spørgsmålet om sæsonens første Champions League kamp ikke var endt med en uafgjort for den tyske storklub.

Der er naturligvis mange flere spillere, der besidder sublime egenskaber, og dem kan vi komme tilbage til på et senere tidspunkt.