Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Bundesligaen suspenderes - al fodbold stoppes til 2. april - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Bundesligaen suspenderes – al fodbold stoppes til 2. april

DFL har netop besluttet, at der alligvel ikke skal spilles fodbold i denne weekend, og at Bundesligaen suspenderes frem til den 2. april med øjeblikkelig virkning.

I flere andre lande er fodbolden helt suspenderet i de kommende uger grundet coronavirus, men i Tyskland var det indtil for nylig planen, det der fortsat skulle spilles fodbold i denne weekend. Det var resultatet af et ekstraordinært møde fredag formiddag, hvor det tyske liga forbund, DFL, besluttede at holde fast i den oprindelige plan om at genenmføre denne runde i både 1. og 2. Bundesliga.

Siden da ombestemte de sig, og to en halv time før denne rundes første kamp skulle have fundet sted, så valgte de alligevel at aflyse denne runde.

Som en årsag til oprindeligt at gennemføre weekendens kampe i de to bedste tyske fodboldrækker, forklarede DFL, at målet fortsat var at spille sæsonen til ende af sportslige årsager, men også fordi det for enkelte klubber potentielt kan være eksistenstruende, hvis sæsonen afbrydes nu og her.

Det statement trumfede Karl-Heinz Rummenigge sidenhen, da han på Bayerns pressemøde udtalte, at det til syvende og sidst handler om penge, og derfor gav det mening at spille.

DFL’s beslutning om at spille kampene mødte stor kritik af flere spillere heriblandt danske Mathias Zanka Jø’rgensen, mens Bayern Münchens Thiago kaldte det for uansvarligt fra DFL’s side og opfordrede dem tl at tage ansvar.

Werder Bremens kamp mod Leverkusen mandag aften var allerede blevet aflyst, da delstaten Bremen frygtede at op mod 3.000 mennesker ville mødes ude foran stadion

Nu har det tyske fodboldforbund så endelig også indset, at det ikke giver nogen som helst mening at gennemføre kampene, og derfor er den suspendering, der oprindeligt først skulle have trådt i kraft tirsdag indført med øjeblikkelig virkning og frem til den 2. april

 

Du kan læse hele DFL’s oprindelige udmelding her

Du kan læse den opdaterede version fra DFL her

You may also like
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund
Optakt, Bayern München, højdepunkter
DFL fastsætter kamptidspunkter for runde 27 – 30 i 1. og 2. Bundesliga
Arminia Bielefeld, rejse, fodboldsrejse, fodboldweekend
Spilletidspunkter fastlagt frem til runde 18 i 1. og 2. Bundesliga 
Champions League finalen 2013, Borussia Dortmund, Bayern München, Højdepunkter, mål, Borussia Dortmund og Bayern München
Optakt: Dortmund – Bayern München: Får Dortmund endelig en sejr mod Bayern München?