bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Bundesliga – Rundens hold: uge 24

Bundesliga – Rundens hold: uge 24

Hver uge umiddelbart efter sidste slutfløjt sætter bulibold.dk rundens Bundesligahold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Rundens hold – Uge 24 (4-2-3-1):

Rundens hold i Bundesligaen uge 24

TOR

Loris Karius (Mainz 05) – Vi var tæt på at give ham pladsen sidste runde, og efter endnu en god præstation finder den 20-årige keeper vej til rundens hold i denne omgang. 8 redninger havde han mod Hertha BSC og var uden skyld i det ene mål, der gik ind.

ABWEHR

Rafinha (Bayern München) – Har grebet chancen når Lahm har ageret midtbanespiller,  og med så gode præstationer, at han nu er inde omkring det brasilianske landshold til VM-slutrunden. En assist og god både fremad og tilbage i banen mod Wolfsburg.

Ermin Bicakcic (Eintracht Braunschweig) – Har været en af de vigtigste forcer i Braunschweigs svære sæson, hvor bosnieren ofte er gået forrest i fight og dueller. Det var også tilfældet mod Stuttgart, hvor han endda havde tre skud på mål og også fandt vej til nettet.

Joel Matip (Schalke 04) – Var stærkt medvirkende til at den skarpe Hoffenheim-offensiv måtte forlade banen uden at score, med fire succesfulde tacklinger og endda en assist i den anden ende.

Joo-Ho Park (Mainz 05) – Tre succesfulde tacklinger og tre ditto driblinger fra sydkoreaneren. Han har leveret en række gode præstationer denne sæson og mod Hertha var han én af banens bedste.

MITTELFELD

Jan Moravek (Augsburg) – En rigtig slider på midtbanen, der ofte overses, men som fortjener kredit. Mod Gladbach havde han hele 9 succesfulde tacklinger og bar således meget af ansvaret for at Augsburg kunne fortsætte den imponerende pointhøst.

Tolgay Arslan (Hamburger SV) – Har fået fuld spilletid under Slomka og har kvitteret med gode præstationer, senest mod Frankfurt hvor han var omdrejningspunktet med 95 boldberøringer, hele 9 succesfulde driblinger og tre tacklinger.

Thomas Müller (Bayern München) – Med to mål og en assist var Müller igen blandt banens bedste i Bayerns imponerende sejr over Wolfsburg. En mulig starter i front hos Löws Tyskland?

Arjen Robben (Bayern München) – Robben er igen at finde på ugens hold. Mod Wolfsburg spillede han mere centralt i offensiven og havde til opgave at sætte spillet op. Det lykkedes til fulde med to assist – den sidste en imponerende én af slagsen.

Julian Draxler (Schalke 04) – Efter en lang skadespause var det godt at have Draxler rigtigt tilbage igen – efter anonyme indsatser mod Bayern og Real. Fra en central position tegnede han sig for to målgivende afleveringer i Schalkes overbevisende sejr over Hoffenheim.

STURM

Klaas-Jan Huntelaar (Schalke 04) – Han kan stadig, den flyvende hollænder. Hattricket så ud til at glippe efter et sløset sparket straffespark, men Hunter fik alligevet nettet tre gange på sine ni skud mod mål.

TRAINER

Pep Guardiola (Bayern München) – Man kunne med rette have Pep mistænkt for at stille med et lidt reservepræget hold mod Wolfsburg forud for CL-returen mod Arsenal. Det var dog ikke tilfældet: et stærkt Bayern-hold kom, så og sejrede. Respekt for det.

Ugens kamp

Wolfsburg – Bayern München 1-6 – For anden uge i træk er Wolfsburg at finde i denne kategori, og for anden uge i træk er det som taber efter at have indkasseret 6 gange. Efter Naldo bragte hjemmeholdet foran var der spænding om udfaldet – helt indtil det 63. minut, hvor Bayern-maskinen satte igang og scorede fire gange på 15 minutter.

Honorable mentions
Bernd Leno, Daniel Davari, Raphael Wolf, Christian Günter, Sebastian Langkamp, Sebastian Boenisch, Mats Hummels, Sebastian Kehl, Daniel Baier, Milan Badelj, Philipp Bargfrede, Andre Hahn, Jan Hochscheidt, Kevin Prince-Boateng, Tobias Werner, Aaron Hunt (fairplay!), Raffael, Martin Harnik, Franco Di Santo, Adrian Ramos.

You may also like
Optakt, Bayern München
Optakt: Bayern München – Bayer Leverkusen: Mesterskabsduel i München 
Øl, stadionplatte, promillegrænse
Bundesligaen indfører en promillegrænse for den kommende sæson
Tyske ord, udtryk, sprogblomster
Sæsonoptakt: 1. FC Köln – Baumgart Ball i ny fase
RB Leipzig, Red Bull
Sæsonoptakt: RB Leipzig – Koster filosofien en plads i Champions League?