bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Bundesliga Manager efterår 2022 – Runde 3: All in på Bayern München

Bundesliga Manager efterår 2022 – Runde 3: All in på Bayern München

Toni Polster, Bad Boys 11, holdet.dk, Bundesliga Manager, Bundes Manager

Runde to viste sig at være en lige til glemmebogen for Bulibolds 11, hvor Nkunku dog fik scoret et vitalt anførermål. Leipzig har dog ikke rigtig fået gang i spillet og har skuffende måtte nøjes med to gange uafgjort, hvilket betyder, at jeg smider Nkunku af holdet. Der er masser af muligheder, hvis dit hold trænger til en udrensning. Dortmund og Freiburg har rigtig gode kampe i de to næste runder, og så er der jo selvfølgelig Bayern. Jeg tror virkelig, at Bochum får ørerne i Bayern maskinen, når de mødes søndag. Det har betydet flere udskiftninge,r end jeg egentlig bryder mig om.

Mine udskiftninger:

Almany Toure (2,5 mio) Frankfurt ud – Matthias Ginter (3,8 mio) Freiburg ind
Mit varme tip til sidste runde viste sig at være en lunken fuser. Toure og Frankfurt fik skuffende kun 1-1 ude mod Hertha, og Toure ”kronede” den præstation med en fiber i baglåret. Ind kommer Ginter fra Freiburg, der har leveret både mål og assist i de første to runder.

Sadio Mané (8,8 mio) Bayern ud – Jamal Musiala (5,6 mio) Bayern ind
Dette skifte giver kun mening, hvis min teori om, at Bayerns mål bliver spredt ud på mange spillere, nu hvor Lewandowski er væk. Så kan jeg lige så godt gå med den brandvarme fløj, der både er billigere og har scoret flere mål end Mané.

Christoffer Nkunku (8,4 mio) Leipzig ud – Joshua Kimmich (6,7 mio) Bayern ind
Det er et farligt sats at sælge en mand, der har scoret i begge runder, men jeg har en fornemmelse af, at Leipzig får bøvl, når de skal besøge Union, og da afløseren er en af verdens bedste midtbanespillere, så tør jeg godt. Ind med assistkongen Kimmich, der jo rent faktisk også scorer i ny og næ.

Marcel Halstenberg (3,5 mio) Leipzig ud – Benjamin Pavard (5,9 mio) ind
Samme argumentation som omkring Nkunku. Her får jeg plads til Pavard, der scorede i runde 1, og som ofte er med langt fremme på banen.

Mit anførervalg
Kimmich får bindet denne gang. Bochum ser elendige ud, så det ligner en kamp med spil til et mål. Jeg satser på et mål og et par assist af Kimmich.

You may also like
Tyskland, EM 2024, Managerspil
Optakt til EM-Manager kvartfinalerne: Tysk sejr og farvel Ronaldo
Gode råd til 3. runde af EM Manager 2024 – den tyske stamme og spanske reserver
Tyskland, EM 2024, Managerspil
Gode råd til EM Manager 2024 – Fire tyske profiler og en joker
Optakt til Bundes Manager runde 18 – Et flot farvel til Marco Reus