bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt til Bundesligamanager runde 4: Drop Gladbach-spillerne!

Optakt til Bundesligamanager runde 4: Drop Gladbach-spillerne!

Bundesligamanager

Jeg var pga. Musialas skade nødt til at ændre mit hold fredag aften, så det kom derfor ikke til at se ud, som jeg beskrev det i optakten. Jeg måtte ”nøjes” med Freiburgs Sildillia i stedet for Ginter, og da førstnævnte lavde assist til Freiburgs mål, var det jo godt nok. Derudover havde jeg en fin runde på trods af, at jeg nok burde have fulgt strømmen og haft Mane som anfører. Til runde 4 er der nok mange, der som jeg, sælger ud af Gladbach spillerne. ”Die Fohlen-elf” skal jo en tur til München, og jeg er kommet frem til, at Werder må være vejen frem. Holdet har endnu ikke tabt, og jeg synes faktisk, at de har et fornuftigt program de næste 3-4 runder. Så skal man da for øvrigt have fire Bayern spillere på sit Bundesligamanager hold, skal man ikke?

Mine udskiftninger

Kevin Trapp (4,5 mio) Frankfurt ud – Jiri Pavlenka (3,6 mio) Werder ind.
Frankfurt har skuffet og skal i runde 4 møde netop Werder Bremen. Jeg tror, at hjemmeholdet har størst sandsynlighed for at holde nullet. Så gør det heller ikke noget, at Jiri er næsten en mio. billigere. I øvrigt meldes Trapp på vej til Old Trafford.

Ko Itakura (2,7 mio) Gladbach ud – Anthony Jung (3,1 mio) Bremen ind.
Jeg skal ikke have nogle forsvarere på mit hold, som skal op imod Bayerns målmaskine. Ind er kommet den gamle Brøndby dreng Anthony Jung, der står som forsvarer, men faktisk har spillet mest på Werders midtbane.

Ramy Bensebaimi (3,8 mio) Gladbach ud – Dennis Geiger (2,7 mio) Hoffenheim ind.
Dette skifte kræver et formationsskifte fra 4-3-3 til 3-5-2. Geiger var Hoffenheims mest vækstende spiller i sidste runde, det satser jeg på, han også er hjemme mod Hertha.

Marcus Thuram (5 mio) Gladbach ud – Frederik Jensen (2,1 mio) Augsburg ind.
Endnu et skifte, der krævede førnævnte formationsskifte. Thuram skulle bare væk og Frederik Jensen? Den eneste grund, altså ud over at han rent faktisk har scoret en enkelt gang, er, at han er billig. Jeg tror ikke, at Augsburg får noget med hjem fra Hoffenheim, men f.eks. et 3-1 nederlag, hvor min finne scorer, det er da bestemt til at leve med.

Adam Hlozek (3,5 mio) Leverkusen ud – Serge Gnabry (8 mio) Bayern ind
De forrige fire handler giver mig netop råd til at købe Gnabry, der senest scorede i Bayerns afmontering af Bochum. Gladbach har været Bayerns ”Angstgegner” i de sidste to sæsoner, og sydtyskerne har således blot fået et point i de sidste fire opgør mod deres gamle rivaler. Det nye Bayern hold, hvor scoringerne bliver delt ud på flere spillere, er bare uimodståelige, og jeg regner bestemt med, at stilen fortsætter på lørdag hjemme på Allianz Arena.

Anførervalget
Jeg laver en ”band-waggon” og hopper med på Sadio Mane som anfører. Den myreflittige senegaleser er nu oppe på tre scoringer og ligner oveni en fast straffesparkskytte for Müncherne.

You may also like
Kuttenfans, BVB
Optakt: Borussia Dortmund – Gladbach: Borussia-derby på Mittelklasse
Optakt, højdepunkter, FC Köln, Bayern München
Optakt: FC Köln – Bayern München: Kriseramte Köln får besøg af vanvittige Kane
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold
Optakt til 12. runde i Bundes Manager: Tjek Bayerns startopstilling fredag
Champions League finalen 2013, Borussia Dortmund, Bayern München, Højdepunkter, mål, Borussia Dortmund og Bayern München
Optakt: Dortmund – Bayern München: Får Dortmund endelig en sejr mod Bayern München?