bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > Diverse > Bookmakernes odds sender tyske CL-drømme til tælling

Bookmakernes odds sender tyske CL-drømme til tælling

Der er ingen tvivl. Hvis Champions League-trofæet skal til Tyskland i denne sæson, så bliver det Bayern München, som skal sørge for succesen – i hvert fald ifølge bet365.

Her får du nemlig odds 7 på CL-succes for sydtyskerne, men både Real Madrid og FC Barcelona ligger foran i spiludbyderen vurdering, og så er PSG samtidig kommet indenom og blevet en seriøs kandidat til trofæet med de store ører.

Lewandowski & co. indledte ellers perfekt med 3-0 mod Anderlecht, men to pointtab i seks Bundesliga-kampe giver måske anledning til at tvivle. Også RB Leipzig, der gør debut i Champions League i denne sæson, er på slingrekurs i Tyskland. Kun tre sejre i seks kampe og allerede seks point op til 1. pladsen, mens CL dog blevet åbnet godkendt med uafgjort mod Monaco.

Og hvad så med Dortmund? Jo, Bundesligaens aktuelle førerhold er kommet forrygende fra start i den hjemlige liga. Faktisk så godt, at oddset på mesterskabet er faldet fra odds 8 til 4,50 bare i september.

Desværre fik man ørerne i maskinen i CL-premieren mod Tottenham, hvorfor der nu er lang vej til videre kvalifikation i gruppe H – her er Real Madrid nemlig også med i puljen.Oddssætterne er i hvert fald ikke i tvivl med 51 gange pengene på drømmetrofæet på Dortmund.

Aktuelle odds på vinderen af Champions League 2017/18

Real Madrid: 5,50

PSG: 6,50

FC Barcelona: 7,00

Bayern München: 7,00

Manchester City: 11,00

Manchester United: 13,00

Chelsea: 17,00

Atletico Madrid: 17,00

Juventus: 19,00

Tottenham: 29,00

Liverpool: 34,00

Artiklen er bragt sammen med Oddsbonussen.dk, der sammenligner og anmeldelser danske bettingsider og deres indbetalingsbonusser.