bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Bochum sætter rekord for salg af sæsonkort

Bochum sætter rekord for salg af sæsonkort

Bochum, sæsonkort

VfL Bochum er tilbage i Bundesligaen efter flere års fravær, og der kommer ikke til at mangle opbakning til Ruhr-klubben, der har sat ny rekord for antallet af solgte sæsonkort.

Salget løber fortsat frem til den 18. juli, men allerede onsdag kunne Bochum på deres hjemmeside melde ud, at de har sat en ny rekord for antallet af solgte sæsonkort. 14.000 fans har indtil videre sikret sig adgang til klubbens hjemmekampe l den kommende sæson, og det er flere end nogensinde før.

”Vi er meget stolte over, at vi har slået klubrekorden fra 1997/98 sæsonen, der var på omtrent 11.400 sæsonkort. Vi takker alle fans for jeres støtte, og vi glæder os over at se jer igen på Vonovia Ruhrstadion,” lyder det fra direkør Ilja Kaenzig, Sprecher til klubbens hjemmeside.

Generelt går salget af sæsonkort godt i de tyske klubber. For nyligt var Gladbach nødt til at stoppe salget, da de nåede op på 30.000, da der ganske enkelt ikke er tilladt så mange tilskuere på stadion i de efteråret. Derfor træder Gladbachs solgte sæsonkort først i kraft fra foråret af.

I efterårssæsonen er der tilladt 50 procent af stadionkapaciteten, men dog maksimalt op til 25.000 tilskuere, som du kan læse mere om her.

Bochums første hjemme i sæsonen er mod Bo Svenssons Mainz, mens Gladbachs første opgør foran egne fans er i sæsonåbneren mod de forsvarende mestre fra Bayern München.

You may also like
Kuttenfans, BVB
Optakt: Borussia Dortmund – Gladbach: Borussia-derby på Mittelklasse
Union Berlin, optakt, udebanefans, sæsonkort
Så meget koster et sæsonkort i Bundesligaen i 2023/24 sæsonen
Optakt, Borussia Dortmund, fodboldrejse, spilletidspunkter, sæsonkort, spillerunder
Optakt: Dortmund – Gladbach: Ny målfest i Borussia-derbyet?
Arminia Bielefeld, rejse, fodboldsrejse, fodboldweekend
En fodboldweekend med kampe i Bielefeld, Bochum og Groningen