bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Audi bliver og sikrer guldregn i Bayern München

Audi bliver og sikrer guldregn i Bayern München

Bayern München, Audi

De tyske rekordmestre og bilgiganten Audi har forlænget samarbejdet for yderligere fire år, så de to parter nu har papir på hinanden frem til 2029. Med den nye kontrakt følger også en rekordstor aftale, der sikrer Bayern 50 millioner euro om året.

Bayern München er med afstand den mest veldrevne klub i Tyskland, når det kommer til økonomi, og nu har sydtyskerne så landet en ny, stor aftale. Eller det vil sige, at de blot har forlænget den allerede eksisterende aftale med Audi, så den lu løber yderligere fire år frem til 2029.

Den tidligere kontrakt løb frem til 2025, men den er nu ændret til fra dags dato i alt at kaste 500 millioner euro af sig, altså cirka 50 millioner euro om året.

Audi har været sponsor og strategisk partner i Bayern München siden 2002, og de ejer i øjeblikket 8,33 procent af aktierne i klubben, men i sommer var der kraftige indikationer af, at et samarbejde var ved at ophøre, da Bayern stort set havde forhandlet en aftale på plads med BMW.

I tyske medier blev der rapporteret om en aftale til en værdi af hele 800 millioner euro over ti år, men BMW valgte i sidste ende at trække sig fra handlen til stor frustration for Bayern.

Nu er det så lykkedes at forhandle en ny kontrakt på plads med Audi, og selvom den ikke er oppe på samme niveau, som det BMW var villige til at betale, så er den stadig den største af sin art i tysk fodbold.

Foto: fcbayern.com

You may also like
højdepunkter, Bayern München, Schalke 04, optakt
Højdepunkter og mål: Bayern München – Schalke 04 5-0
Optakt: FC Bayern München – FC Schalke 04: Den 100. udgave af en Bundesliga-klassiker
Hertha BSC, Bayern München, højdepunkter, optakt
Højdepunkter og mål: Hertha BSC – Bayern München 0-4
Optakt: Hertha BSC – Bayern München