bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > Diverse > Spil på og stream Bundesligaen direkte hver uge

Spil på og stream Bundesligaen direkte hver uge

Kun én runde resterer af sæsonen i Bundesligaen, inden sommerpausen sender spillerne på ferie og vi andre efterlades med et tomrum indtil sæsonstart i august. Heldigvis er der godt nyt for dig, der vil følge 38. spillerundes dramaer på nærmeste hold uden at gå glip af en eneste kamp.

Hos Direktefodbold.dk får du nemlig adgang til alle fodboldkampene i sidste runde. Det gælder Bundesligaen, La Liga og flere af de andre store europæiske ligaer. Kravet for at få adgang til kampene er ganske simpelt: Spil på kampene hos bookmakerne, så lader de dig også streame dem alle. Det er dog kun nødvendigt at spille på én kamp for at kunne følge dem alle med live billeder.

Det er bet365s tilbud, som både nye og gamle kunder kan benytte sig af. Det kræver blot, at man spiller hos bookmakeren, der så åbner op for rettighederne til streaming af europæisk topfodbold, basketball fra verdens bedste liga og de store Grand Slams.

Og selvom der nu går sommerferie i tysk fodbold og resten af Europa, vil sommeren stadig byde på Confederations Cup, Tippeligaen med Bendtner og Wimbledon med Wozniacki, som kan ses direkte på din skærm.