Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Rundens buli-hold - uge 9 - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens buli-hold – uge 9

Rundens buli-hold – uge 9

Hver uge umiddelbart efter sidste slutfløjt sætter bulibold.dk rundens Bundesligahold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Rundens hold – Uge 9 (4-2-3-1):

bulihold uge 9

TOR

Bernd Leno (Leverkusen) – At Stefan Kiesslings spøgelsesmål i den anden ende tog overskrifterne var lidt synd for Leverkusens keeper. Leno tog sig af det meste, som Hoffenheims farlige offensiv sendte hans vej, heriblandt et straffespark i slutminutterne.

ABWEHR

Peter Pekarik (Hertha BSC) – Med hele syv succesfulde tacklinger satte Pekarik et solidt aftryk på kampen mod Gladbach, som ellers råder over habile offensive kræfter som Raffael, Max Kruse og Juan Arango.

Fallou Diagne (Freiburg) – Sæsonens første 0-0’er udspillede sig Bremen, og Freiburgs Diagne kan påtage sig en stor del af æren for at det skete. Midtstopperen var en solid skanse og sammen med Ginter fik han tiltrængt lukket for modstanderens offensiv.

Marcelo (Hannover 96) – Det var i høj grad Marcelos fortjeneste, at Hannover slap med et 1-0 nederlag hos Dortmund på Signal Iduna Park. Med tre tacklinger, seks interceptions og 12 effektive clearinger, var han om nogen forgangsmand i en svingende Hannover-defensiv.

Ricardo Rodriguez (Wolfsburg) – Rodriguez er ved at tilspille sig pladsen som én af ligaens bedste venstrebacks. Trods sine kun 21 år har han leveret en lang række imponerende præstationer for Wolfsburg, og i weekenden førte hans offensive kvaliteter til at Heckings tropper vandt deres første udesejr i sæsonen og den første sejr nogensinde over Augsburg.

MITTELFELD

Tolgay Arslan (Hamburger SV) – 94 boldberøringer, afleveringssucces på 90%, en assist, fem succesfulde driblinger og tre tacklinger. Det var utvivlsomt Arslans bedste præstation i HSV-trøjen, og han ser ud til at trives under van Marwijk.

Nuri Sahin (Dortmund) – Den hjemvendte søn var den klare spilstation mod Hannover og rørte bolden 97 gange. Det kom der seks nøgleafleveringer ud af, og med fire succesfulde driblinger og fem tacklinger, markerede Sahin sig som banens bedste.

Arjen Robben (Bayern München) – Det blev til både assist og mål for hollænderen mod Mainz, hvor der udspillede sig en drabelig duel med Thomas Müller om pladsen som bedste kantspiller. Müller fik lov at tage straffesparket ud af hænderne på Robben – vi kvitterer med at tildele Robben pladsen på Rundens Bulihold.

Mario Götze (Bayern München) – Det har indtil videre ikke været let at være Götze. I weekenden blev det lidt lettere, da den skadesplagede stjerne fik anden halvleg mod Mainz og kvitterede med to assists og en afleveringssucces på 94%. Vi glæder os til at se mere.

Hakan Calhanoglu (Hamburger SV) – HSV’s næste store stjerne går uimponeret til værks og er en konstant trussel for modstanderne (mod Stuttgart blev det til seks skud mod mål). Galatasaray var angiveligt klar med €10 millioner i sommers – om et år eller to koster han det dobbelte.

STURM

Adrian Ramos (Hertha BSC) – Det er ikke særligt avanceret det Adrian Ramos laver, men det virker. Mod Gladbach blev columbianeren matchvinder med sit fjerde sæsonmål – et pænt hovedstød på en standardsituation – og sendte Hertha op på en fænomenal fjerdeplads.

TRAINER

Bert van Marwijk (Hamburger SV) – Det er ikke helt til at sige, hvilke knapper hollænderen har drejet på, men tingene fungerer langt bedre i HSV efter han kom til. Under hans ledelse er man stadig ubesejret i tre kampe, hvor man har nettet 10 gange.

UGENS KAMP

Hoffenheim-Bayer Leverkusen 1-2

Med to gode offensiver og sammenlagt 32 skudforsøg var kampen interessant nok i sig selv, men vi kan ikke undgå at fremhæve den pga. Stefan Kiesslings spøgelsesmål. Det har været det helt store samtaleemne i det tyske over weekenden og vil blive husket længe.

Har du endnu ikke set “målet”, så se med her:

http://www.youtube.com/watch?v=vQZmRqxnH6M

Reaktioner efter målet: http://www.youtube.com/watch?v=ee3_7GkWduI

Alle 26 mål i uge 9

You may also like
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund
Optakt, Bayern München, højdepunkter
DFL fastsætter kamptidspunkter for runde 27 – 30 i 1. og 2. Bundesliga
Champions League finalen 2013, Borussia Dortmund, Bayern München, Højdepunkter, mål, Borussia Dortmund og Bayern München
Optakt: Dortmund – Bayern München: Får Dortmund endelig en sejr mod Bayern München?
Meisterschale, Bundesliga, Optakt
Optakt: Wolfsburg – Bayer Leverkusen: Business as usual for Leverkusen mod Winds Wolfsburg?