bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens buli-hold – uge 8

Rundens buli-hold – uge 8

Hver uge umiddelbart efter sidste slutfløjt sætter bulibold.dk rundens Bundesligahold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Rundens hold – Uge 2 (4-2-3-1):

Rundens hold uge 8

Tor

Bernd Leno (Leverkusen) – Bayern var klart det bedste hold mod Leverkusen, men deres ineffektivitet og en sprudlende Leno sikrede hjemmeholdet det ene point. Hele 18 skud indenfor målrammen måtte Leno tage sig af.

ABWEHR

Uchida (Schalke 04) – Han var solid i defensiven, men det er selvfølgelig de to assists, der trækker op i vurderingen og giver ham pladsen som højreback i et tæt opløb med Leverkusens Donati.

Deniz Dogan (Eintracht Braunschweig) – Kom i vejen for stort set alt mod Wolfsburg og var som kampens spiller direkte medvirkende til, at holdet fik sin første sejr i sæsonen. Clearede bolden ti gange og begik kun et enkelt frispark i løbet af opgøret.

Antonio Rüdiger (VFB Stuttgart) – for anden runde i træk er Rüdiger blandt vores Elf des Tages. Havde uhørt høje 17 clearinger i løbet af kampen og en afleveringsprocent på 98. Har virkelig løftet sit spil efter Schneider har taget over i klubben.

Marcell Jansen (Hamburger SV) – Mens der var masser af gode præstationer på højrebacken, var det lidt mere tyndt besat i den anden side. Vi giver genvalg til Jansen, der var stærk i det defensive og også bød ind i det fremadrettede spil.

MITTELFELD

Rafael van der Vaart (Hamburger SV) – Stor præstation af hollænderen, der tager prisen som ugens spiller sammen med Lasogga. Et mål og tre assists fra van der Vaart er klasse uanset at modstanderen hed Nürnberg og stadig har første sejr i sæsonen til gode.

Xhaka (Gladbach) – det var en svær kamp at være central midt i for Xhaka, da Dortmund sad på det meste af spillet i kampen. Han formåede dog at komme i vejen for en hel del af gæsternes opspil, og var dermed medvirkende til, at Dortmund for første gang i 32 kampe måtte gå målløse fra banen.

Bellarabi (Eintracht Braunschweig) – han er det meget tynde halmstrå, Braunschweig skal klynge sig til, hvis de skal overleve i Bundesligaen. Mod Wolfsburg gik alt offensivt gennem Bellarabi, der var involveret i fire af gæsternes i alt seks chancer i kampen. Heriblandt det vigtig åbningsmål.

Choupo-Moting (Mainz) – begyndte på bænken, men kom allerede ind efter 24 minutter, da man var bagud 0-2. Var om nogen manden der fik vendt slagets gang med sine mange vellykkede driblinger og naturligvis reduceringen til 1-2. Tuchel får svært ved at bænke ham til næste kamp.

Kevin Volland (Hoffenheim) – Der er snart ikke flere superlativer, når Volland skal bedømmes. Var igen på pletten og generelt en vigtig del i det offensive spil. Blev lidt overraskende ikke udtaget til det tyske landshold, der ellers er hårdt ramt af skader og en utilfreds Kiessling

STURM

Lasogga (Hamburger SV) – Tre mål på syv minutter. Meget mere er der vel ikke at sige. Er nu begyndt inde i begge van Marwijks kampe og virker til at være manden, der bliver troet på oppe foran.

TRAINER

Torsten Lieberknecht (Eintracht Braunschweig) Der er sikkert en del HSV-fans, der mener at Bert van Marwijk burde snuppe pladsen som rundens træner, men vi vælger altså at give hæderen til Lieberknecht. I løbet af ugen var der spekulationer om, hvorvidt han ville træde tilbage, da klubben har fået den dårligste start i Bundesligaens historie, og så er det altså klasse at tage til Wolfsburg, et hold der havde hentet maksimum point på hjemmebane, og vinde med 2-0

Honorable Mentions:  

ter Steegen, Szalai, Draxler, Reus, Firminho, Gais, Kroos, Ribery, Donati, Arslan, Christian Schulz, Stranzl, Alaba

UGENS KAMP

Nürnberg – Hamburger SV 0-5

Normalt skal der to hold til at skabe en god kamp, men når det ene hold er så gode, og det andet er så ringe som tilfældet var i denne kamp, kan det nu også være underholdende. Van Marwijk har fået en absolut godkendt start på sin trænerkarriere i HSV, mens Nürnbergs Wiesinger lige nu er mest oplagte kandidat til en trænerfyring. Og så er det heller ikke hver dag, vi får et Bundesliga-hattrick på syv minutter og 22 sekunder – og slet ikke fra Lasogga. I øvrigt det hurtigste hattrick siden 1991, hvor MSV Duisburgs Michael Tönnies nettede tre gange på fem minutter.

You may also like
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund
Optakt, Bayern München, højdepunkter
DFL fastsætter kamptidspunkter for runde 27 – 30 i 1. og 2. Bundesliga
Champions League finalen 2013, Borussia Dortmund, Bayern München, Højdepunkter, mål, Borussia Dortmund og Bayern München
Optakt: Dortmund – Bayern München: Får Dortmund endelig en sejr mod Bayern München?
Meisterschale, Bundesliga, Optakt
Optakt: Wolfsburg – Bayer Leverkusen: Business as usual for Leverkusen mod Winds Wolfsburg?