bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens buli-hold – uge 6

Rundens buli-hold – uge 6

Hver uge umiddelbart efter sidste slutfløjt sætter bulibold.dk rundens Bundesligahold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Rundens buli-hold – uge 6:

bulihold uge 6

TOR

Sebastian Mielitz (Werder Bremen) – Med 7 redninger mod lokalrivalerne fra HSV spillede Mielitz sin bedste kamp i Werder-buret denne sæson. Målmanden har sine udfald, men der var ikke en finger at sætte på lørdagens præstation.

ABWEHR

Clemens Fritz (Werder Bremen) – Efter lidt svagere præstationer viste Bremen-kaptajnen i Nordderbyet mod HSV, at han stadig kan være med. Tre tacklinger og en assist kronede en god dag på kontoret for Fritz.

Naldo (Wolfsburg) – Klassepræstation der formåede at lukke ned for “Hoffensiven” der har bombet løs hidtil. Naldo vandt næsten alle sine dueller (uden at give frispark) og var sikker i sin boldomgang.

Per Nilsson (Nürnberg) – Den svenske midtstopper kom på en svær opgave mod Dortmund, men har en stor andel i at Nürnberg fik 1-1. Han vandt alle sine luftdueller, distribuerede bolden væk klogt og scorede tilmed på en dødbold (igen-igen).

Ricardo Rodriguez (Wolfsburg) – Er ved at etablere sig som en af Bundesligaens bedste venstrebacks og det viste han igen mod Hoffenheim. Han var sikker i sine indgreb med hele seks tacklinger, og var også en force offensivt med flest boldberøringer af alle på banen, tre skud og en enkelt nøgleaflevering.

MITTELFELD

Marco Russ (Eintracht Frankfurt) – Russ kan godt virke lidt klodset på den centrale midt, men i søndagens kamp mod Stuttgart kom han på tavlen for anden kamp i streg og var en sikker balancespiller på et offensivt Frankfurt-hold. Han havde næstflest boldberøringer af alle, et par gode tacklinger og truede også offensivt med driblinger og skud.

Bastian Schweinsteiger (Bayern München) – Basti var tilbage på midtbanen mod Schalke og det blev fejret med hele 105 boldberøringer, en afleveringssucces på 90% og et telepatisk samspil med Lahm og Kroos. Næppe tilfældigt, at det var Bayerns bedste præstation i ligaen denne sæson.

Franck Ribéry (Bayern München) – Europas bedste fodboldsspiller hviler ikke på laurbærerne. 97 boldberøringer, tre skud på mål og et vanligt arbejdsraseri med flest sprints og løbemeter på Bayern-holdet.

Raffael (Gladbach) – Brasillianeren spiller bare ikke dårlige kampe for tiden. Med to mål og en stor lyst til at udfordre offensivt og hjælpe til i presspillet, var han en af hovedbagmændene bag Gladbachs 4-1-sejr over Braunschweig.

Robbie Kruse (Bayer Leverkusen) – Den australske fløj spillede sin første Bundesligakamp fra start siden skiftet fra Fortuna Düsseldorf, og det kastede lidt af en præstation af sig. Kruse spillede med masser af selvtillid og med to mål og en assist var han banens bedste i Leverkusens 4-1-sejr over Mainz.

STURM

Max Kruse (Gladbach) – Kruse har scoret i alle Gladbachs tre hjemmekampe indtil videre og mod Braunschweig blev det til endnu en pragtpræstation, der også inkluderede en assist og seks succesfulde driblinger. Det er ikke til at se, at Kruse spillede 2. Bundesliga for to sæsoner siden.

TRAINER

Pep Guardiola (Bayern München) – Han har fået en del kritik for sine ændringer, men fortjener ros ovenpå en god uge med flotte præstationer i Champions League og i Bundesligaen.

UGENS KAMP

Stuttgart-Eintracht Frankfurt (1-1) – Rundens sidste kamp var også en af de bedste, trods kun to scoringer. Begge hold var offensivt indstillede og spillede god, angrebsivrig fodbold med masser af intensitet og stemning på lægterne. Sluttede med lidt drama, da Vedad Ibisevic brændte straffespark i kampens sidste aktion.

Honorable mentions: Nils Petersen, Karim Bellarabi, Ömer Toprak, David Alaba, Timo Werner, Zhi Gin Lam, Ivica Olic, Szabolcs Huzti, Diego, Emmanuel Pogatetz, Kevin Grosskreutz, Raphael Schäfer.

You may also like
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund
Optakt, Bayern München, højdepunkter
DFL fastsætter kamptidspunkter for runde 27 – 30 i 1. og 2. Bundesliga
Champions League finalen 2013, Borussia Dortmund, Bayern München, Højdepunkter, mål, Borussia Dortmund og Bayern München
Optakt: Dortmund – Bayern München: Får Dortmund endelig en sejr mod Bayern München?
Meisterschale, Bundesliga, Optakt
Optakt: Wolfsburg – Bayer Leverkusen: Business as usual for Leverkusen mod Winds Wolfsburg?