bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Podcast: Revierderby, Bayern-problemer, Ballon d’Or og tæt topstrid

Podcast: Revierderby, Bayern-problemer, Ballon d’Or og tæt topstrid

I denne podcast går vi i Revierderby-mode, når vi ser frem til derbyet mellem Schalke og Dortmund. Men der bliver også tid til at vende Bayerns defensive problemer, et danskertjek, Ballon d’Or, og hvad den tætte topstrid i virkeligheden er et udtryk for.

Så er vi klar med ny podcast, og det bliver en podcast i Revierderbyets tegn. Lørdag møder Schalke – Dortmund i die Mutter aller Derbys, og vi ser nærmere på den historiske og kulturelle rivalisering, de mest mindeværdige opgør og så selvfølgelig selve kampen, hvor Schalke måske har overhånden i forhold til sine bitre rivaler.

Men inden vi dykker ned i Revierderbyet, kommer panelet, der som altid består af Nicolai Lisberg og Arnela Muminovic, også ind på Bayerns defensive udfordringer. De sydtyske mestre oplever deres dårligste sæsonstart i ni år og har fem kampe i træk indkasseret to scoringer. Nu er Niklas Süle så ude med en kårsbåndsskade i det der potentielt kan være resten af sæsonen, og Lucas Hernández er ude i op mod to måneder. Så hvad gør Bayern nu, og er Niko Kovac fyringstruet?

I toppen af tabellen er der kun to point mellem Gladbach på førstepladsen og Bayer Leverkusen på niendepladsen, og selvom det er rart med lidt spænding i Bundesligaen for en gangs skyld, så er den tætte topstrid måske mest af alt et udtryk for, at Bundesligaen ikke har den samme kvalitet hos topholdene som tidligere.

En der til gengæld har kvalitet er Frederik Rønnow, der blev valgt til rundens bedste spiller i kicker efter sin fantomkamp mod Leverkusen, og i denne omgangs danskertjek vender vi ham og landsmand Marcus Ingvartsen, der scorede sit første Bundesligamål i sidste weekend.

Endelig er der også tid til hurtigt at gennemgå Bundesligaspillerne og de tyske kandidater til Ballon d’Or titlen. Det er dog hurtigt overstået, da der kun er to i blandt de 30 nominerede. Robert Lewandowski og Marc-André ter Stegen. Retfærdigt eller et udtryk for, at fodboldverden ikke ser så meget Bundesliga? Lyt med i en god times podcast.

Her kan du kan læse meget mere om Revierderbyet mellem Schalke og Dortmund

You may also like
Schalke 04, maskot, Comebacks
Schalke: (Kon)Kurs mod 3. Liga?
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt Bundes Manager runde 10: Har du penge, så kan du få – dem fra Bayern som du peger på
Sæsonoptakt, Bayer Leverkusen
Optakt: Bayer Leverkusen – Bayern München: Den tidlige duel om die Meisterchale