bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Podcast: Klinsmann comeback, Favre i problemer og Gladbach som Spitzenreiter

Det er efterhånden en måned siden, vi sidst satte os til mikrofonerne, og der er sket lidt af hvert i det tyske siden da, hvor 1. FC Köln fyrede træner Beierlorzer, og Mainz sagde farvel til Sandro Schwarz. Köln hev Marcus Gisdol ind, mens Mainz lavede en såkaldt “Peter Stöger” og hentede Beierlorzer, der altså ikke nåede at gå ledig mange dage.

To trænerfyringer der dog blev toppet, da Hertha BSC valgte at trykke på knappen kort tid efter. For mens det nok var forventet, at Ante Covic måtte ud af vagten, så var det mildest talt overraskende, at det var ingen ringere en Jürgen Klinsmann, der blev hentet ind som afløser frem til sommer.

Arnela Muminovic og Nicolai Lisberg debatterer ansættelsen af Klinsmann og Herthas uforløste potentiale og går så vidt at kalde ansættelsen af Jürgen Klinsmann for lidt af et mediestunt.

Næste klub til at fyre en træner kan meget vel blive Dortmund, som Klinsmann netop mødte i sin første kamp tilbage i Bundesligaen. Godt nok fik Lucien Favre en sejr i Berlin, men han lever på lånt tid. Hvorfor er det gået så galt efter en flot første sæson, hvem kan afløse ham, og hvor lang tid har han igen?

Da det hele ikke kun skal handle om krise, varmes der også op til toppbraget mellem Gladbach og Bayern lørdag, hvor der særligt er fokus på die Fohlen som tophold. Har de under Marco Rose det der skal til for at blive mestre, eller er Bayern under Hansi Flick ved for alvor at komme i gang?

Derudover er det også tid til at se på de tyske holds præstationer i Europa, hvor der allerede er to hold videre i Champions League, og hvor det også ser ganske fornuftigt ud i Europa League.

Endelig er der helt til sidst også tid til det klassiske danskertjek med særligt fokus på Marcus Ingvartsen, Yussuf Poulsen, Jacob Bruun Larsen og Frederik Rønnow, ligesom det tyske landsholds muligheder i en svær EM gruppe vendes.

You may also like
Optakt, Bayern München, højdepunkter
Optakt: Bayern München – Eintracht Frankfurt: Kan Lindstrøm sænke de tyske mestre?
Bundesliga, Meisterschale, højdepunkter, podcast, optakt, bundesligaen, 1. og 2. Bundesliga
Podcast: Spørgsmål special: Tysk VM-skuffelse, Bundesligaoplevelser og de næste store salg
Bayern München, fans, medlemmer
Bayern München har flest medlemmer – Frankfurt i top fem
Tyske ord, udtryk, sprogblomster
David Wagner – godt humør, men også god træner?