Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Podcast: der Klassiker, Schalke 04 og masser af VAR - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Podcast: der Klassiker, Schalke 04 og masser af VAR

Podcast: der Klassiker, Schalke 04 og masser af VAR

Det har været et par vilde uger i tysk fodbold. Trænerfyring, der Klassiker, Schalke-opblomstring VAR-problemer og meget mere. Vi kommer forbi det hele og lidt til i denne podcast.

Der er rigeligt at tage fat på for dette uges panel, der ganske kort kommer forbi Nouris fyring i Werder Bremen og ikke mindst det, der tyder på at blive hans afløser.

Derudover kommer det selvfølgelig til at handle om lørdagens storkamp mellem Dortmund og Bayern. Er Bayern helt oppe på det niveau, de havde i Treple-sæsonen under Heynckes? Var kampen egentlig mere lige, end resultatet gav udtryk for, og hvordan er det gået så galt, at Dortmund på en måned er gået fra at føre Bundesligaen med fem point til nu at halse seks point efter Bayern?

Dortmunds krise er til gengæld godt nyt i Gelsenkirchen, hvor Schalke omvendt er højtflyvende. I hvert fald er de nu ubesejrede i fem kampe under Domenico Tedesco, der har held med sin “No-nonsense” filosofi. Bliv klogere på den kun 32-årige træner, og find også ud af, hvordan han succesfuldt har omskolet Max Meyer, ligesom panelet heller ikke holder sig for fine til at give gode råd til klubbens transferpolitik.

Endelig så kommer vi forbi VAR. Efter mange års skrigen på videodommer, blev det endelig indført fra sæsonens start, men det har været en hård fødsel. Kritikken af systemet er overdøvende, kommunikationen er elendig, hvis du spørger Gladbachs Max Eberl, hemmelige breve sendes ud med nye regelændringer efter de er trådt i kraft, og ingen kan helt rigtig finde ud af, hvad det hele skal gøre godt for. Panelet er splittet i debatten om VAR, og hvordan det skal anvendes fremadrettet.

Til sidst bydes der ind med personlige anbefalinger, hvor en allerede legendarisk Phantompass, en 17-årig englænder samt Holstein Kiel alle finder vej i udsendelsen.

Vært: Arnela Muminovic
Gæster: Henrik Hvillum og Nicolai Lisberg

Du kan abonnere på podcasten i iTunes lige her, og giv os også meget gerne en anmeldelse.

Vores podcast vil udkomme hver anden uge resten af året, men skal vi stadig eksistere fra januar af, har vi brug for din hjælp. Da det ikke er helt gratis at producere sådan en podcast, søger vi en partner, der vil sponsorere os. Kan din virksomhed se en interesse i at indgå et samarbejde med Danmarks største side om tysk fodbold og nå ud til flere tusind lyttere, så er det måske dig, vi søger.
For nærmere info send da venligst en email til mail@builbold.dk

You may also like
Holstein Kiel, fodboldrejse, rejseguide, optakt
Optakt til 33. runde i 2. Bundesliga: Holstein Kiel i Bundesligaen?
DFB-Pokal, lodtrækning, DFB Pokal
Tåregas, stortalenter og 21 mål på 240 minutter: De vildeste 28 timer i DFB Pokal-historien
Holstein Kiel, fodboldrejse, rejseguide, optakt
Optakt til 31. runde i 2. Bundesliga – Kiel Ahoi
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund