bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt til runde 9 i Bundes Manager – ”Tief im Westen…”

Optakt til runde 9 i Bundes Manager – ”Tief im Westen…”

Bundes manager, holdet.dk, Bulibold

Indrømmet. Jess Thorup tog fusen på mig og mine Heidenheim spillere, da Augsburg vendte 0-2 til 5-2. Heldigvis scorede Jan-Niklas Beste, så minuspointene var til at overse. I runde ni har Bayern, Leverkusen, Leipzig og Stuttgart nogle på papiret overkommelige kampe, men kan du få råd til spillere derfra? Oven i det, så skal du tage stilling til målmandsposten, hvor Manuel Neuer er blevet klar igen. Som overskriften antyder, så prøver jeg at løse mit holds problemer med Herbert Grönemeyers Bochum.

Mine udskiftninger

Sven Ulreich (5,2 mio.) Bayern ud – Manuel Riemann (3,9 mio.) Bochum ind
Manuel Neuer er klar igen og må formodes at skubbe Ulreich ud på bænken enten her eller i næste runde. 
Det kan blive et problem for mange, da Neuer er knap en mio. dyrere. Jeg løser det ved at købe Bochums målmand.

Forsvar

Tim Siersleben (2,1 mio.) Heidenheim ud – Ivan Ordets (2,5 mio.) ind
Efter at have set, hvordan Thorups tropper myldrede gennem Heidenheims forsvar, tager jeg konsekvensen og bytter Heidenheims defensiv ud med Bochums. ”Die Unabsteigbaren” har ganske vist ikke vundet endnu, men er kun blevet spillet ud af brættet mod topholdene fra Bayern og Stuttgart. Nu venter tre fordelagtige kampe, og Bochum plejer at vide, hvornår de skal slå til.

N. Theuerkauf (2,2 mio.) Heidenheim ud – B. Fernandes (2,5 mio.) Bochum ind
Af nøjagtig samme begrundelse som omkring Siersleben; også selvom Theuerkauf var så venlig at blive på bænken under hjemmebanenederlaget til Augsburg.

Midtbane

Eren Dinkci (3,7 mio.) Heidenheim ud – J. Hofmann (8,3 mio.) Leverkusen ind
Jeg ville egentlig gerne have beholdt både Beste og Dinkci. Sidstnævnte ryger dog, og her får jeg i stedet en superstjerne ind på holdet. 
Hofmann, der skiftede til Leverkusen fra Gladbach inden sæsonen, er gledet fint ind på pladsen som hængende angriber i højre side. Det har resulteret i fire scoringer og tre oplæg i otte kampe.

Angreb

Sehrou Guirassy (7,2 mio.) Stuttgart ud – Philip Hofmann (3,6 mio.) Bochum ind
Guirassy blev skadet i kampen mod Berlin og er tidligst tilbage medio november, så han må væk. Med Bochums fornuftige program samt det faktum, at man kan se deres startopstilling, så går jeg med dem. 
På holdet.dk kan jeg læse, at Concalo Paciencia angiveligt er skadet indtil midt november. Det stemmer ikke helt overens med, hvad jeg kan læse på de tyske medier, men indtil startopstillingen er klar, så får Philip Hofmann chancen.

Mine overvejelser

Det er et sats at købe ind hos et hold, der stadig ikke har vundet, men Bochum plejer at vide, hvornår de skal slå til. Samtidig så har klubben tre lukrative kampe foran sig, hvoraf to endda spilles hjemme, og så tør jeg godt.
Hvis du ikke tror på Bochum, så er Stuttgart trods Guirassys skade stadig attraktive. Deniz Undav kan sagtens gå ind på angriberpladsen og score de nødvendige mål. 
Endelig så kan du jo satse på Thorups tropper fra Augsburg. Demirovic og Tietz er begge målfarlige og kan sagtens lave en fin runde.

Mit anførervalg

I runde 9 er der ingen vej udenom Harry Kane.

Foto: holdet.dk


You may also like
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold
Optakt til 12. runde i Bundes Manager: Tjek Bayerns startopstilling fredag
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold
Optakt til Bundes Manager runde 11: Undskyld, Kane!
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold
Optakt til Bundes Manager runde 10 – Wind Of Change
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold
Optakt til runde 8 i Bundes Manager: Hep, hep, Heidenheim og No til Jess