bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > Managerspil > Optakt til runde 8 i Bundes Manager: Hep, hep, Heidenheim og No til Jess

Optakt til runde 8 i Bundes Manager: Hep, hep, Heidenheim og No til Jess

Bundes manager, holdet.dk, Bulibold

Bulibolds udtagne klarede sig fint i runde 7. En vækst på knap 1,9 mio. betyder, at mit hold springer op som nummer 239, og så er det vel tæt på at være godkendt.
Det var et lille sats at beholde mine tre Darmstädtere, men de hev en fin udesejr i land i Augsburg, hvilket som bekendt kostede Enrico Maassen jobbet, men som så samtidig gav plads til Jess Thorup. Jeg tør dog ikke fortsætte med Darmstadt, der for øvrigt skal til München i runde 9. I stedet kaster min kærlighed på Darmstadts oprykkerkollegaer fra Heidenheim. Holdet har vundet to ud af de tre hjemmekampe i denne sæson, og umiddelbart tænker jeg ikke, at Jess Thorup har nået at ændre alverden.

Mine udskiftninger:

Forsvar

C. Klarer (2, 6 mio.) Darmstadt ud – N. Theuerkauf (2,2 mio) Heidenheim ind
Når man hedder Theuerkauf, lyder man som en dyr dreng, men det er han ikke. Godt to mio. og så har man en forsvarsspiller, der i virkeligheden spiller midtbane på et fint hjemmehold, der får besøg af et bundhold.

E. Tabsoba (4, 5 mio) Leverkusen ud – T. Siersleben (2,1 mio.) Heidenheim ind
Et lidt trælst salg, men da Heidenheims midtbane spillere er et nøk dyrere end Darmstadts ditto, så måtte jeg af med en af de dyrere drenge. Det går ud over Tabsoba, som så heller ikke har en nem kamp, når han skal passe på Jonas Wind og Wolfsburg.

Midtbane

Marvin Mehlem (3,1 mio.) Darmstadt ud – Eren Dinkci (3,7 mio.) Heidenheim ind
Mehlem har med en vækst på knap 400.000 gjort det fint på mit hold. Nu ryger han bare ud til fordel for en endnu mere målfarlig spiller. Dinkci spiller enten på højrekanten eller helt fremme, og det har foreløbig kaste fire mål af sig for den fra Bremen udlejede spiller.

Tim Skarke (3,1 mio.) Darmstadt ud – Jan Niklas Beste (4,2 mio.) Heidenheim ind
Endnu et skifte mellem de to oprykkere. Skarke har med to mål givet mig et fint plus, men ind kommer en decideret dødboldspecialist. Beste tager sig af stort set alle dødbolde på modstanderens banehalvdel, og det har foreløbig resulteret i tre mål og tre oplæg.

Mine overvejelser

Jeg ville rigtig gerne have haft plads til Heidenheims spidsangriber Tim Kleindienst, men det gav ingen mening at sælge en af de tre angribere, som er på holdet.
Jeg vælger også at satse på, at Stuttgart fortsætter med deres gode og målsøgende spil, selv om modstanderen hedder Union Berlin. 
Står du og skal skifte en angriber ud, så er førnævnte Kleindienst et godt bud, men du kan også overveje Dortmunds Füllkrug, der hjemme møder sit gamle hold, når BVB tager imod Werder fredag aften. Her kan du endda se startopstillingen, inden dit hold skal sættes.Mit anførervalg
Denne gang går jeg tilbage til Harry Kane. Alle mine tre angribere spiller ude, og englænderen har den på papiret klart letteste kamp.

Foto: holdet.dk

You may also like
Tyskland, EM 2024, Managerspil
Gode råd til EM Manager 2024 – Fire tyske profiler og en joker
Optakt til Bundes Manager runde 18 – Et flot farvel til Marco Reus
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 16 – Ja til Unionen!