bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > Managerspil > Optakt til Bundes Manager forår 2024: Kane er et must og fidus til Bochum

Optakt til Bundes Manager forår 2024: Kane er et must og fidus til Bochum

Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024

Snart er det igen tid til Die Schönste Nebensache der Welt. Er det endelig Leverkusens tur, eller laver Bayern en ”Bayern” og sikrer sig mesterskabet fra baghjul? Det er de ting, du skal overveje, når du skal sætte dit Bundesligahold. Bulibold.dk vil her komme med bud på, hvem du bør overveje, hvis du vil slå vennerne i forårets spil. Spillerne er udtaget med henblik på hele sæsonen.

Inden du sætter dit hold, skal du være opmærksom på, at følgende spillere højst sandsynligt er væk til Africa Cup of Nations:

Egypten: Marmoush (Frankfurt) Algeriet: Bensebaini (Dortmund), Chaïbi (Frankfurt) Burkina Faso: Tapsoba (Leverkusen) DR Kongo: Silas (Stuttgart) Elfenbenskysten: Haller (Dortmund), Kossounou (Leverkusen), Fofana (Union) Ghana: Antwi-Adjei (Bochum), Pfeiffer (Augsburg), Manu (Darmstadt), Kyereh (Freiburg) Guinea: Keïta (Bremen), Guirassy (Stuttgart), Moriba (Leipzig) Cameroon: Choupo-Moting (Bayern) Mali: Haidara (Leipzig), Samassékou (Hoffenheim) Marokko: Mazraoui (Bayern), Barkok (Mainz), Adli (Leverkusen) Nigeria: Boniface (Leverkusen), Akpoguma (Hoffenheim) Senegal: Sarr (Bayern) Tunesien: Skhiri (Frankfurt), Laïdouni (Union).

Spillerne kan, hvis de når finalen, være fraværende i fem spillerunder i forårets spil.

Spillerne er valgt ud fra, at de kan holde hele forårssæsonen, men der er da skævet til de hold, der starter med to hjemmekampe. Den dyre stamme består af Bayern-spillere, da sydtyskerne har en ekstra kamp i forhold til konkurrenterne, og da de ikke er helt så hårdt ramt af Afrika-mesterskaberne.

Bulibold´s 11 udvalgte til holdet.dk

Målmand

Manuel Riemann (3,5 mio.) VFL Bochum

Hvis man vil have råd til Kane & Co., må man spare andre steder og et af de steder er på målmandsposten. Riemann er dog på ingen måde en dårlig keeper. Han har reddet to ud af tre af de forsøg, der har ramt Bochum-målet, og så ligger hans redningsprocent på straffespark på hele 40%. Bochum viste stigende form i anden halvdel af efterårssæsonen og starter med to hjemmekampe.

Forsvar

Raphael Guerreiro (5 mio.) Bayern München

Første mand i forsvarskæden er Bayerns målfarlige portugiser. I sin Dortmund tid scorede Guerreiro 30 mål i 162 kampe, og efter en efterårssæson der blev delvist spoleret af skader, så ligner han en starter på Bayerns defensive midtbane. At han samtidig er farlig på dødbolde gør bestemt ikke valget mindre spændende.

Christian Gamboa (2,5 mio.) VFL Bochum

Bochums højre back er primært med, fordi han er billig. Vi håber dog på, at costaricaneren kommer til at levere mere end det ene oplæg, som det blev til i efteråret.

Sepp van den Berg (2,5 mio.) FSV Mainz 05

Mainz’ hollænder er valgt af samme grund, som det var tilfældet med Gamboa. Den garderhøje midterforsvarer er dog med fremme på dødboldene, hvilket resulterede i et mål i efteråret.

Midtbane

Konrad Laimer (5 mio.) Bayern München

Den tidligere Leipzig-profil figurerer ofte som højre back hos Bayern. Det kastede dog et mål og et par oplæg af sig i løbet af efteråret. Kan du finde den sidste halve million, så er Goretzka måske at foretrække.

Patrick Osterhage (2,5 mio.) VFL Bochum

Endnu en bochumer får plads på midtbanen. VfL´s hårdtarbejdende venstre kant scorede blot et enkelt mål i efteråret, men han er ikke bleg for at fyre kanonen af, så vi forventer os mere i forårssæsonen.

Rocco Reitz (3 mio.) Borussia Mönchengladbach

“Die Fohlenelfs” offensive midtbane var en åbenbaring i efterårssæsonen, hvor han med en startpris på kun 2 millioner leverede fire scoringer og en assist. Han er blevet et nøk dyrere, men det ser stadig ganske fornuftigt ud.

Aleksandar Pavlovic (3 mio.) Bayern München

På Säbener Strasse forventer man sig store ting af den blot 19-årige midtbanespiller. Han har Tuchels fulde tillid, og selv om han nok ikke starter hver gang, så skal han nok få nok spilletid til at retfærdiggøre pladsen på vores hold – især når man kigger på prisen.

Angreb

Jordan Siebatcheu (3,5 mio.)

Netop som det lignede, at Jordan skulle slå igennem for Gladbach, løb han ind i en slem fibersprængning. Han træner med igen, og vi tror, han går et fint forår i møde.

Patrik Schick (5,5 mio.) Bayer Leverkusen

Igen en spiller, der fik sit efterår spoleret af en skade. Schick viste dog med sit hattrick i sidste spillerunde, at han bestemt ikke har glemt, hvor målet står. Ydermere så ligner han i Bonifaces fravær en sikker starter for ”Die Werkself.”

Harry Kane (14 mio.) Bayern München

Der er bare ingen vej uden om Harry Kane. 21 mål, fem assist og i alt 52 afslutninger på mål viser med al tydelighed, at englænderen bør være første mand på holdkortet. Det gælder naturligvis også, når anførerbindet skal placeres.

Husk, at vi hele foråret igennem kommer med rundeoptakter til Bundes Manager. Du finder dem lige her.

Vi har oprettet en gruppe for Bundes Manager forår 2023 inde på holdet.dk som du kan tilmelde dig ved at klikke på dette link.

Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
You may also like
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til runde 7 i Bundes Manager: Ich habe fertig mit dem Bayern München
Andy Brehme, Kaiserslauterne
Optakt til runde 23 i 2. Bundesliga: Steffen Baumgart til HSV og farvel til Andy Brehme
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til 6. runde i Bundes Manager – ”Bum sagt der Mercedes”
Hannover, optakt, højdepunkter
Optakt til 22. runde i 2. Bundesliga: Nye trænere i Kaiserslautern og HSV