Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Optakt til runde 13 i Bundes Manager: Sats på Schalke
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt til runde 13 i Bundes Manager: Sats på Schalke og verdens bedste Raumdeuter

Optakt til runde 13 i Bundes Manager: Sats på Schalke og verdens bedste Raumdeuter

Bundesliga Manager, Bundes Manager, spillerunde 28, holdet.dk

Runde 12 var en ok runde for Bulibolds 11. Mine Bayern spillere vandt til nul, og det samme gjaldt Leipzig. Bochum tabte lidt overraskende til Stuttgart, men her kom Hofmann i det mindste på tavlen. Nu gælder det en svær runde 13, hvor det er så som så med de oplagte hold. Der er selvfølgelig Bayern, men de er dyre, er ikke kommet godt i gang under Tuchel, og så møder de et Hoffenheim mandskab, der for alvor har fået vind i sejlene. Jeg kigger så lidt mod Schalke, der har en hjemmekamp mod Hertha. Holdene ligger hhv. sidst og næstsidst.

Mine udskiftninger

Midtbane

Jae Sung-Lee (4,8 mio.) Mainz ud – Tim Skarke (3 mio.) Schalke ind
Mainz´ koreaner har været en god mand for mit hold. Det kniber dog efterhånden med at en fast plads fra start og kombineret med en svær kamp i Köln, så satser jeg på Schalkes Skarke, der ligger lige bag Schalkes angribere.

Angreb

Takuma Asano (3 mio.) Bochum ud – Thomas Müller (8,3 mio.) Bayern ind
Bochum har en svær kamp i Köpenick, men jeg tror dog så meget på Ruhr-klubben, at de mest oplagte målskytter – Hofmann og Masovic får genvalg. Det gælder dog ikke Asano, da han bliver ofret, så jeg kan få plads til tre angribere igen, og man vil gerne have Müller med, når bundholdet Hoffenheim kigger forbi.

André Silva (6,7 mio.) Leipzig ud – Marius Bülter (3,7 mio.) Schalke ind
Leipzigs portugiser har været fuldstændig anonym på det seneste, og det har træner Marco Rose da også fået øje på. Det ligner, at Silva starter ude, og at Olmo tager hans plads i angrebet. Det giver mig plads til Schalkes Bülter, der gerne skulle passere Oliver Christensen et par gange.

Mit anførervalg

Historisk set har Bayern altid præsteret bedst, når nogle i klubben er sure på andre i klubben, og det må man da sige er tilfældet, når man kigger på efterspillet på City-kampen, hvor Sadio Mané slog Leroy Sané og af klubben er blevet idømt en spilledags karantæne. Den slags er Müller fuldstændig ligeglad med, så jeg regner med, at verdens bedste ”Raumdeuter” spiller et brag af en kamp.

 

Foto: Holdet.dk

You may also like
Tyskland, EM 2024, Managerspil
Gode råd til EM Manager 2024 – Fire tyske profiler og en joker
Optakt til Bundes Manager runde 18 – Et flot farvel til Marco Reus
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 16 – Ja til Unionen!