Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Optakt: Osnabrück – Hamburger SV: HSV jagter Relegationspladsen og potentielt Nordderby - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 2. Bundesliga > Optakt: Osnabrück – Hamburger SV: HSV jagter Relegationspladsen og potentielt Nordderby

Optakt: Osnabrück – Hamburger SV: HSV jagter Relegationspladsen og potentielt Nordderby

Optakt, Osnabrück

Kampfakta

Spillested: Bremer Brücke, Osnabrück
Kamptidspunkt: Søndag, kl. 15.30
Tv: TV3 Max

 

Holdnyt

Osnabrück

Osnabrück har alt at spille for, da de hænger med bagdelen i vandskorpen inden de to sidste spillerunder. Markus Feldhoffs tropper er nemlig placeret på 17. pladsen i 2. Bundesligaen, mens der omvendt kun er et enkelt point op over stregen.

Osnabrück fik også en livsvigtig sejr, da de i den forgangne spillerunde besejrede FC Würzburger Kickers, der slog fast, at de skal en tur ned i 3. Liga. Opgøret blev vundet med 3-1, hvilket samtidigt skal give Feldhoff og co. et vigtigt rygstød, inden de får kam til deres hår i de sidste to spillerunder.

Foruden HSV skal man nemlig også en tur til Erzgebirge Aue, der heller ikke ligefrem er nogen nem opgave for Osnabrück. Lørdagens hjemmehold skal derfor slås med næb og klør, hvis de vil overleve i 2. Bundesligaen, for det kræver uanset hvad, at man får point enten mod HSV eller mod Aue.

Da de to mandskaber mødtes tidligere på sæson endte det med en overbevisende 5-0-sejr til HSV, som omvendt ikke er i samme gode stime, som de var i Hinrunden.

Osnabrück mangler til opgøret Augé, Bapoh Grot og Ihorst.

 

HSV

HSV har til vane at gøre oprykning til Bundesligaen meget svært for sig selv, og det er naturligvis, fristes man til at sige, også gældende i indeværende sæson. Med to spillerunder tilbage kan HSV ikke selv afgøre sin skæbne, da de har tre point op til Greuter Fürth på 3. pladsen, mens der er syv point op til Holstein-Kiel på andenpladsen, der giver direkte oprykning.

Klubben i nord kan dermed ikke længere rykke direkte op, da Holstein-Kiel torsdag aften besejrede Andreas Albers og SSV Jahn Regensburg med 3-2. Det er i stedet 3. pladsen, der giver adgang til to Relegations-spiele, som HSV skal satse på at nå. En Relegationsplads, der måske kan udløse to kampe mod Werder Bremen, i hvad der i givet fald vil være et voldsomt Nordderby.

Spændingen er dermed in takt i 2. Bundesligaen inden de to sidste spillerunder, hvor HSV foruden Osnabrück i sidste spillerunde på Volksparkstadion tager imod Eintracht Braunschweig. HSV-mandskabet kan med andre ord ikke ønske sig bedre modstandere, da begge hold er placeret under nedrykningsstregen, hvilket omvendt også betyder øget motivation hos modstanderne.

I den seneste spillerunde blev det til en tiltrængt sejr, da Nürnberg blev besejret med 5-2, hvilket samtidigt var den første HSV-sejr i fem kampe.

Horst Hrubesch fik dermed en god start som midlertidig træner, da det var hans første kamp i trænersædet i havnebyen. Den rutinerede ræv skal dermed være med til at sikre oprykning, hvilket forudsætter to sejre i de to næste kampe, hvis den mission skal lykkes.

Offensiven var sprudlende, og det er noget, som HSV virkelig skal have sat fut under, hvis en oprykning skal blive en realitet. HSV kan heldigvis trøste sig med, at de har ligaens bedste offensiv i hvert fald, hvis man ser på antal scorede mål, hvilket kan blive vigtigt, hvis der opstår pointlighed.

HSV har dog gjort det svært for sig selv, som de nærmest er garant for at gøre, og lørdagens opgør, som skal vindes, bliver uden Ambrosius, Hunt og Vagnoman.

 

Karantæner

Osnabrück: Ingen
HSV: Ingen

 

Bud på startopstillinger

Osnabrück: Kühn – Ajdini, Beermann, Trapp, Wolze – Multhaup, Reis, U. Taffertshofer, Amenyido – Kerk, Santos
HSV: Ulreich – Gyamerah, Leistner, Heyer, Leibold – Kinsombi, Onana – Jatta, Kittel – Terodde, Meißner

 

Vidste du, at..:

det indbyrdes regnskab mellem Osnabrück og HSV er helt lige? I de tre 2. Bundesliga-opgør, hvor de to mandskaber har mødtes, er det blevet en sejr til hver samt et enkelt remis.

 

Dom:

HSV er favoritter til at snuppe sejren, og vi tror da også, at de holder liv i oprykningsdrømmen med en 2-0-sejr.

 

Få spiltips til tysk fodbold hos SpilXperten

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
HSV, Hamburger SV, Nur der HSV
HSV får UEFA til at ændre Målhymne til EM
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
Holstein Kiel, fodboldrejse, rejseguide, optakt
Optakt til 33. runde i 2. Bundesliga: Holstein Kiel i Bundesligaen?