Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Optakt: FC Bayern München - Hertha BSC - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: FC Bayern München – Hertha BSC

Optakt: FC Bayern München – Hertha BSC

Optakt, Bayern München, øl på stadion

Kampfakta:

Spillested: Allianz Arena, München
Kamptidspunkt: Søndag 18:00
TV: TV3 Max

 

Holdnyt:

FC Bayern München:

Indtil seneste spillerunde virkede Bayern München usårlige. 23 kampe i træk med sejr, en treble og ingen nederlag i hele 2020. Så det var noget af en overraskelse, da de i søndags tabte 4-1 ude til Hoffenheim i et opgør, hvor de faktisk spillede ganske fint, men hvor de blev straffet af Hoffenheims hurtige omstillinger.

Til gengæld kan de i Bayern glæde sig over, at deres polske målræv Robert Lewandowski i torsdags fik æren af at blive kåret til årets spiller i Europa,ligesom Hansi Flick blev årets træner i Europa kåret af UEFA. Lewandowski var fuldstændig ustoppelig sidste sæson, så det var en velfortjent pris ved gallaceremonien, hvor der generelt stod Bayern på de fleste priser.

Onsdag fik de i øvrigt revancheret nederlaget mod Hoffenheim, da de vandt den tyske Supercup, den femte titel i 2020, med en 3-2-sejr over Borussia Dortmund, og Hans Flicks tropper virker opsatte på at vende tilbage til “Winning days” med en god præstation mod Hertha BSC.

Leon Goretzka og David Alaba sad over i Supercuppen med småskavanker, og de er begge tvivlsomme til kampen, mens Michael Cuisance og Leroy Sane er ude med skader. Cuisances skifte til Leeds United gik i øvrigt i vasken i denne uge, da han ikke bestod det obligatoriske lægetjek.

 

Hertha BSC:

Hovedstadsklubben tabte i sidste runde på hjemmebane med 1-3 til Eintracht Frankfurt, i et opgør hvor tæt på intet fungerede for Bruno Labbadias tropper. Særligt Matheus Cunha var en skygge af sig selv, og den nyudnævnte brasilianske landsholdsspiller skal gerne ramme et højere niveau i sin direkte duel mod Joshua Kimmich, hvis Hertha BSC skal have noget med hjem fra deres tur til Allianz-Arena

Se højdepunkter fra den kamp

Hertha har efterhånden har fået samlet en stærk trup, og det kan aflæses i, at de tyske mediere spekulerer i, at navne som Piatek, Ascacibar og Marvin Plattenhardt alle må tage til tanke med en plads på bænken. Piatek er et stykke fra det niveau, landsmand Lewandowski viser i Bayern München, og vinterindkøbet fra AC Milan har endnu ikke overbevist i sin tid i den tyske hovedstad.

Det skal blive spændende at se, hvor langt “die alte Dame” kan drive det i denne sæson, da de burde have et hold, der kan blande sig i kampen om Europa League, men et forventet nederlag søndag aften, og så har Hertha tabt tre af sæsonens første fire kampe, da det som bekendt også blev til nederlag i pokalen mod Eintracht Braunschweig.

Mod Bayern er Javairo Dilrosun, Mathew Leckie, Karim Rekik og Arne Meier ude med skader. Jhon Corodba forventes at få chancen fra start på bekostning af Piatek.

 

Bud på startopstillinger:

Bayern München: Neuer; Pavard, Süle, Alaba, Hernandez; Kimmich, Goretzka; Gnabry, Müller, Coman; Lewandowski

Hertha BSC: Schwolow; Pekarik, Boyata, Torunarigha, Mittelstädt; Stark; Darida, Cunha, Tousart; Lukebakio, Cordoba

 

Vidste du, at…:
Dodi Lukebakio har scoret hele fem gange mod Bayern München i Bundesligaen? Kun Dortmunds Marco Reus har af de aktive Bundesliga-spillere nettet flere gange mod rekordmestrene.

 

Dom:

Bayerns seneste to hjemmekampe mod Hertha har faktisk ikke været så lette. For to sæsoner siden fik de en snæver 1-0-sejr og i sidste sæson blev det 2-2, da de to klubber mødtes på Allianz Arena. Vi tror dog, at de tyske mestre, tyske pokalvindere og europæiske mestre vinder med 4-0.

 

Få spiltips til Bundesligaen hos SpilXperten

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 30 i 2. Bundesliga: Er St. Pauli gået i stå og Nordderby i Hamburg
Hannover, optakt, højdepunkter
Optakt til runde 29 i 2. Bundesliga: Derby i Niedersachsen!