Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Optakt: Eintracht Frankfurt - Wolfsburg: Danskermøde i Frankfurt - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: Eintracht Frankfurt – Wolfsburg: Danskermøde i Frankfurt

Optakt: Eintracht Frankfurt – Wolfsburg: Danskermøde i Frankfurt

Eintracht Frankfurt, stadion, optakt

Det er Jesper Lindstrøm mod Jonas Wind. Det er Frankfurt imod Wolfsburg. Og så er der tre yderst vigtige point på spil for begge mandskaber, som har brug for dem i håbet om at kunne få et pusterum.

 

Kampfakta

Spillested: Deutsche Bank Arena, Frankfurt
Kamptidspunkt: Lørdag, kl. 15.30
Tv: Viaplay

 

Eintracht Frankfurt

Det var lidt af en rutschebanetur, som Eintracht Frankfurt var på i den seneste spillerunde ude mod Stuttgart. Først sørgede Evan Ndicka for en tidlig føring efter et hjørnespark, som i øvrigt blev eksekveret af Jesper Lindstrøm, men Stuttgart svarede igen inden pausen. Kort inde i anden halvleg kom Frankfurt så atter i front, men Stuttgart fik igen bragt balance i regnskabet, og så skulle man tro, at det ville ende i en pointdeling.

Men sådan gik det ikke.

Ajdin Hrustic sørgede nemlig for en forløsende 3-2-sejr til die Adlern, som dermed fik en pligtsejr over kriseramte Stuttgart. Det var ikke mindst en vigtig sejr for Frankfurt, som inden sidste rundes kamp ikke havde formået at vinde i tre kampe i træk.

Se Jesper Lindstrøm både sover og assistere mod Gladbach

Lørdag eftermiddag venter en ny vigtig opgave for Lindstrøm og co., der med en sejr for alvor kan begynde at kigge opad i tabellen.

Oliver Glasner kan for første gang se frem til at byde sin tidligere arbejdsgiver på visit på Deutsche Bank Park, og han har samtidig også stadig sin første sejr til gode mod Wolfsburg som Frankfurt-træner. De to mandskaber delte nemlig i porten, da de mødtes i Hinrunden, hvor Wolfsburg sagtens kunne have snuppet alle tre point.

Men nu er det en ny kamp og en helt ny situation, hvor Frankfurt må anses som værende favoritter. Det skyldtes bl.a. at Filip Kostic er med igen efter skade, mens også Djibril Sow forventes at være kampklar.

Til gengæld er Ache, Hasebe og Ramaj ude med skader, og Kamada vil være tvivlsom til opgøret, hvor han dog forventes en startplads, hvis han bliver klar.

 

Wolfsburg

 

Efter 11 kampe i træk uden sejr kom forløsningen endelig for die Wölfe. Jonas Wind-effekten?

Måske.

Ikke desto mindre blev Greuther Fürth besejret med 4-1 i Winds debut i Bundesligaen. Den danske spidsangriber gjorde et godt indtryk, men han blev skiftet ud efter en times spil, hvor han havde brugt sine kræfter. Wind kan uden tvivl se frem til flere minutter, hvor han sammen med Max Kruse og Aster Vranckx vil udgøre de forreste tre for Wolfsburg i lørdagens opgør.

Netop Vranckx fik langt om længe åbnet sin målkonto i tysk fodbold i den seneste spillerunde, da han med to scoringer var afgørende for den længeventede sejr.

På den måde fik Florian Kohfeldt, som uden tvivl har kunne puste ud efter sejren, gang i alle tre offensive kort, og han må uden tvivl sætte sin lid til særligt Max Kruse i lørdagens kamp. Kruse har nemlig scoret i de seneste tre kampe mod Frankfurt, men han har som Union-spiller ikke formået at slå dem på trods af fem mål.

Nu er den røde Union-trøje skiftet ud med den grønne Wolfsburg-trøje, og måske kan det give Kruse den fornødne succes – i hvert fald i hans indbyrdes statistik med lørdagens hjemmehold.

Florian Kohfeldt forventes ikke at lave de store taktiske ændringer til kampen i Frankfurt, hvorfor Wind ser ud til at få endnu en startplads.

Kohfeldt må se bort fra Micky van de Ven, der efter alt at dømme er ude resten af sæsonen med en ledbåndsskade. Derudover er Nmecha, Otavio, Schlager og Williams også dømt ude at opgøret.

Vi ser frem til et opgør, hvor to offensive profiler med en fortid i Brøndby og FCK tørner sammen.

 

Karantæner

Frankfurt: Ingen
Wolfsburg: Ingen

 

Bud på startopstillinger

Frankfurt: Trapp – Chandler, Tuta, N’Dicka, Lenz – Sow, Rode (c) – Lindstrom, Kamada, Kostic – Borre
Wolfsburg: Casteels (c) – Lacroix, Bornauw, Brooks – Baku, Arnold, Gerhardt, Steffen – Kruse, Vranckx – Wind

 

Vidste du, at..:

Wolfsburg har tabt de seneste fire udekampe uden at score? Det kan Jonas Wind lørdag være med til at lave om på.

 

Dom:

Det er et opgør, som er svært at spå om, da det både kan blive en dreng eller en pige. Vi tror dog på, at ingen af de to hold har midlerne til at vinde kampen, derfor kan opgøret meget vel ende uafgjort. 2-2 er vores bedste bud.

 

Få spiltips til Bundesligaen hos SpilXperten

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 30 i 2. Bundesliga: Er St. Pauli gået i stå og Nordderby i Hamburg
Hannover, optakt, højdepunkter
Optakt til runde 29 i 2. Bundesliga: Derby i Niedersachsen!