bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt til Bundesliga Manager runde 8: Trapattoni og Leipzig

Optakt til Bundesliga Manager runde 8: Trapattoni og Leipzig

Toni Polster, Bad Boys 11, holdet.dk, Bundesliga Manager, Bundes Manager

”Ich habe fertig!!!”

Med disse tre ord afsluttede Giovanni Trapattoni i 1998 den vel mest berømte pressekonference i Bundesligaens historie. ”Trap” var utilfreds med nogle Bayern spillere, der ikke leverede, og her 24 år senere prøver jeg mig med en Trapattoni. Mané og især Kimmich er jo begge fantastiske spillere. Udkommet er bare for sløvt pt.
I stedet kigger jeg mod, de blandt andre klubbers fans notoriske upopulære klubber, nemlig Leipzig og Hoffenheim. Leipzig spillerne har et rigtig godt program de næste fem runder, mens jeg kan beholde mine to Hoffenheim spillere i mindst tre runder endnu.

 

Mine udskiftninger:

Forsvar

Aaron Martín (3,4 mio) Mainz ud – Willi Orban (5,1 mio) Leipzig ind
Mainz ser ikke stærke ud, og med en udekamp mod Freiburg må Aaron vige pladsen. Ind kommer i stedet Leipzigs stærke ungarer Orban. Han er dyr men med fremme på alle dødboldsituationer og har scoret to mål hidtil. Samtidig er han endnu ikke kommet i dommerens sorte bog.

Midtbane

Joshua Kimmich (7,2 mio) Bayern ud – Dennis Geiger (2,9 mio) Hoffenheim ind
Det er med blødende hjerte, at jeg sætter Kimmich af holdet, men spillerne kan i deres nuværende form ikke retfærdiggøre deres meget dyre pris. I den helt anden ende af skalaen befinder Geiger sig. Han koster små 3 mio. og har endda tidligere scoret, mens jeg havde ham på mit hold. Fortsæt bare med det min dreng.

Salih Özcan (3,2 mio) Dortmund ud – Christopher Nkunku (8,7 mio) Leipzig ind
Dels så er Özcan tvivlsom til opgøret i Köln, og dels så ser hverken Dortmunds form eller program attraktivt ud. Derfor må det unge midtbanetalent ud. I stedet får jeg Nkunku, der er dyr, men hvis han rammer formen også har et vildt potentiale. Et dyrt skifte javist, men jeg satser på, at franskmanden bliver på holdet i mindst fem kampe, hvor han overordnet leverer varen.

Angreb

Sadio Mané (9,2 mio) Bayern ud – Andrej Kramaric (6 mio) Hoffenheim ind
Mané virker ikke glad i Bayern. Han starter godt nok hver gang, men får alt for lidt ud af det. I stedet tænker jeg, at Hoffenheims erfarne kroat Kramaric må være manden. Jeg overvejede også Timo Werner, der både starter og har et super program. Nogle gange virker det bare, som om Werner knap kan ramme gulvet med en hat. Derfor må Kramaric være en væsentlig bedre handel.

Opsummering

Jeg beholder både mine Union- og Frankfurtspillere, på trods af at de mødes på lørdag. Jeg har primært offensive spillere fra de to klubber, så de må gerne gå amok i en 3-3-kamp, hvor Rønnov redder et straffe i overtiden mod sin gamle klub.
Hvis man kigger på de pladser, som spillerne indtager i virkeligheden, så har jeg faktisk seks angribere på plads. Det må give en god runde – især hvis Bayerns formkrise varer lidt endnu.

Anførervalget
Christopher Nkunku får bindet på denne gang. Franskmanden må være indestængt efter den tvivlsomme oplevelse i Parken i søndags og efter Leipzigs hidtidige sæson.
Den slags kan et par scoringer gøre meget ved, og det kan passende komme mod Bochum.

 

 

You may also like
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til 6. runde i Bundes Manager – ”Bum sagt der Mercedes”
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til runde 5 i Bundes Manager: Med på Werder-vognen
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til runde 4 i Bundes Manager forår 2024 – Eisern Union
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 3: Farvel til Musiala