bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt til Bundes Manager runde 2: Jonas Wind som anfører og farvel til Lindstrøm

Optakt til Bundes Manager runde 2: Jonas Wind som anfører og farvel til Lindstrøm

Bundes Manager, Jonas Wind

Så skal jeg da love for, at Bundesligaen kom i gang. Første runde bød på hele 41 scoringer og Bulibolds udvalgte 11 klarede sig ikke så ringe endda og det på trods af, at jeg følte mig noget på herrens mark inden runden. Derfor kan det virke himmelråbende dumt at skifte så meget, som jeg gør, men meget faldt på plads efter runde 1, og så har jeg bare ikke lyst til fire frankfurtere ude mod først Freiburg, som man må forvente vil vaske den grimme plet væk, og siden Bayern.

Mine udskiftninger til 2. runde i Bundes Manager:

Forsvar

Evan NDicka (3,1 mio) Frankfurt ud – Mitchel Bakker (4,2 mio) Leverkusen ind
Det er bestemt ikke alle, der vinder i Gladbach, og nu har Leverkusen tre ok kampe i træk, hvor især den første mod Bochum frister. Bakker er en meget offensiv venstre kant og burde komme frem til nogle indlæg.

Hrvoje Smolcic (2,6 mio) Frankfurt ud – Jeremie Frimpong (5,1 mio) Leverkusen ind
Næsten samme udskiftning, blot er der denne gang tale om Leverkusens målfarlige højre kant, der scorede hele fem mål i efteråret.

Midtbane

Marco Reus (6 mio) Dortmund ud – Ridle Baku (4,7 mio) Wolfsburg ind
Ulvene imponerede stort med deres 6-0 sejr over ellers udestærke Freiburg. Nu venter Hertha, som blev sat til vægs i Bochum. Reus er efter sigende ikke kommet sig over den sygdom, der holdte ham ude af kampen mod Augsburg. Det giver chancen til Baku.

Jesper Lindstrøm (5,8 mio) Frankfurt ud–Yannick Gerhardt (4,8 mio) Wolfsburg ind
Trods fint spil og et flot mål tør jeg ikke beholde Lindstrøm, især da alternativerne hos Wolfsburg er så gode. Gerhardt kom – præcis som Baku – på tavlen i Wolfsburgs storsejr. Jeg tror mere på Wolfsburg i Berlin end på Frankfurt i Freiburg, og så skal Ulvene altså ikke til München næste gang.

Se Jesper Lindstrøms flotte solomål mod Schalke

C. Antwi-Adjei (3,6 mio) Bochum ud – Jacub Kaminski (3,6 mio) Wolfsburg ind
Adjei var lidt en ”lottokupon”, da jeg havde svært ved at greje første runde. Det gik godt, men skal Bochum overleve, så bliver det nok primært via gode resultater hjemme på Vonovia-Ruhrstadion. Kaminski spiller højre wing, men figurerer på midtbanen i spillet. Det giver ham chancen her.

Nathan Ngoumou (3 mio) Gladbach ud – Nadiem Amiri (3,7 mio) Leverkusen ind
Ngoumou startede, som jeg havde spået, inde, men så var der heller ikke mere positivt at sige om det. I stedet køber jeg en af Leverkusens bødler fra netop den kamp. Amiri kom på tavlen mod Gladbach, og jeg kan ikke se, hvorfor han ikke skulle gentage den bedrift mod Bochum.

Angreb

K. Muani (6,6 mio) Frankfurt ud – Jonas Wind (4,3 mio) Wolfsburg ind
Et sølle oplæg i en 3-0 sejr mod Schalke var skuffende af min anfører. Derfor ligger den lige højrebenet at erstatte ham med Jonas Wind, der virkelig viste målformen med to flotte mål mod Freiburg.

Se Jonas Wind score to gange mod Freiburg

Philip Hofmann (3,3 mio) Bochum ud – Amine Adli (3,8 mio) Leverkusen ind
Det er lidt med blødende hjerte, at jeg skifter Hofmann, der endda imponerede med en ”dobbeltpack” mod Hertha. Jeg tror bare Leverkusens unge franskmand er et bedre bud på en målscorer i dette opgør.

Min anfører

Denne gang giver jeg bindet til Jonas Wind. Han lignede i den grad en mand, der er kommet sig over den skade, der drillede sidst på efterårssæsonen og under VM-slutrunden. To mål i en på papiret svær kamp mod Freiburg giver den unge dansker lidt ekstra tyngde på den ene arm.

 

Foto: holdet.dk

You may also like
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold
Optakt til 12. runde i Bundes Manager: Tjek Bayerns startopstilling fredag
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold
Optakt til Bundes Manager runde 10 – Wind Of Change
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold
Optakt til runde 9 i Bundes Manager – ”Tief im Westen…”
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold
Optakt til runde 8 i Bundes Manager: Hep, hep, Heidenheim og No til Jess