bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt til Bundes Manager – runde 17: Kom så, Bochum!

Optakt til Bundes Manager – runde 17: Kom så, Bochum!

Bundes manager, runde 17

Det er tid til selvransagelse. Det har bestemt ikke været let at spille Bundes Manager på de seneste, men hvor har jeg da samtidig været ringe.
Det kan godt være, at jeg har drillet HSV lidt omkring deres mangel på konstante resultater, når jeg har skrevet om 2. Bundesliga, men jeg må også bare erkende, at mine tips omvendt har været konstant ringe.
Hvad kan man så lære af det? Jo, man skal her i slutfasen satse på bundholdene, med mindre der er tale om Bochum, så dem køber jeg naturligvis ind til Bulibolds 11.

Mine udskiftninger

Midtbane

Sebastian Rode (4,1 mio.) Frankfurt ud – Takuma Asano (3 mio.) Bochum ind
Rode er småskadet og derfor tvivlsom til weekendens kamp. I stedet satser jeg på, at Bochum kan slå Augsburg hjemme, få noget med fra Berlin og endelig levere i sæsonens sidste kamp mod Leverkusen, hvor de højst sandsynligt skal bruge et resultat.

Emre Can (5 mio.) BvB ud – Kevin Stöger (3,6 mio.) Bochum ind
Dortmund har en ok kamp, men Can vælter sig altså ikke i afslutninger. Derfor køber jeg i stedet Bochums kaptajn og straffesparkskytte, der senest imponerede med et flot mål i udekampen mod Union.

Læs også: Optakt: Borussia Dortmund – Gladbach

Nadiem Amiri (4,1 mio.) Leverkusen ud – C. Antwi-Adjei (3,8 mio.)
Den eneste (u)logiske forklaring på dette skifte er, at jeg satser (og håber) på, at Bochum får mindst syv points i de resterende tre kampe. En af dem er mod Leverkusen og derfor får Adjei chancen.

Angreb

Adam Hlozek (4,4 mio.) Leverkusen ud – Philipp Hofmann (3,5 mio.) Bochum ind
Hlozek startede ude i Leverkusens elendige hjemmekamp mod Mainz, hvilket koster ham pladsen. I stedet går jeg med Bochums kæmpestore ”target man” Hofmann. Jeg har ved selvsyn konstateret, at han stort set vinder alt i luften. At han så kan virke som en hund i et spil kegler, når spillet foregår ved jorden, det må blive ”Nebensache”. Jeg tror på, at Adjei og Asano leverer perfekte indlæg ind i den store mands pandebrask mindst tre gange i kampen mod Leverkusen.

Mit anførervalg

Her kan jeg ikke vælge andre end Hofmann. Den store fyr kan ikke jonglere tre gange med en ballon, men til gengæld besidder han et hovedspil, som både Horst Hrubesch og Dieter Höeness ville nikke anerkendende til.

 

 Foto: holdet.dk

You may also like
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 14: Gode gedebukke?
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 13: go, go Bo og Bochum
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til runde 12 i Bundes Manager: Sats på Mainz!
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 11 – Kane og Openda i front