bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt til Bundes Manager runde 11: Leipzigs fordelagtige program

Optakt til Bundes Manager runde 11: Leipzigs fordelagtige program

Bundesliga Manager, Bundes Manager, spillerunde 26, holdet.dk

Som nævnt i en anden artikel, så er jeg ikke pjattet med landskampspauserne, men den er heldigvis overstået nu, og ligaerne samt managerspillene kører igen for fuld skrue. I runde 10 var jeg godt tilfreds med mit sats på Dortmund og især valget af Guerreiro som anfører, mens Bayern spillerne skuffede fælt mod Leverkusen. Jeg tror, Bayern vinder topkampen, men er bestemt ikke sikker. I stedet er jeg nødt til at kigge mod øst til Leipzig, der har et rigtigt fornuftigt program i de næste tre runder, hvilket samtidig betyder et farvel til de fleste af mine Mainzspillere.

 

Mine udskifninger

Forsvar:

Julian Ryerson (4,2 mio.) BVB ud – Erhan Masovic (3,4 mio) Bochum ind
Et skifte, der umiddelbart kan virke besynderligt, da Masovics udekamp i Frankfurt på papiret er mindst lige så svær som Ryersons ditto i München. Bochum midtstopperen er bare inde i noget nær en målstime, og så er Frankfurt bestemt ikke godt kørende og er ramt af mange skader oveni. Bochum kan sagtens overraske her.

Midtbane

Leandro Martins (3,3 mio.) Mainz ud – Daniel Olmo (5,4 mio.) Leipzig ind
Begge spillere står overfor hinanden i morgen, og der må Leipzig være favoritter. Olmo har både scoret og assisteret her i foråret, så han får chancen.

Jude Bellingham (6,8 mio.) BVB ud – Dominik Szoboszlai (6,3 mio.) Leipzig ind
6,8 mio. er altså bare for meget af have på en spiller, der møder et Bayern hold, som er pisket til sejr. I sidste weekend så jeg ved selvsyn på Vonovia Ruhr Stadion, hvilken fantastisk spiller Szoboszlai er. Leipzig tabte godt nok, men ungareren viste bl.a ved en længere dribletur kort før tid, hvor han tog nærmest hele Bochum holdet inden bolden blev sendt på indersiden af stolpen, hvilket potentiale, han besidder.

Angreb

Bynoe-Gittens (4,3 mio) BVB ud – André Silva (6,7 mio.) Leipzig ind
Gittens måtte bare ud. Han er småskadet, og derfor prøver jeg med Leipzigs portugiser, der dog stadig mangler at levere på det niveau, der fik Leipzig til at købe ham for 23 mio. Euro i Frankfurt. Valget er simpelt, hvis man vil have en RB spiller i sit angreb. Yussuf Poulsen er skadet, og Timo Werner er væsentligt dyrere, og så kan han for øvrigt ikke ramme havet fra en båd lige nu.

Marcus Ingvartson (4,8 mio.) Mainz ud – Lucas Höler (3,6 mio.) Freiburg ind
Da jeg tror på Leipzig, må vores danske ven jo nødvendigvis væk. I stedet kaster jeg min kærlighed på Freiburgs Höler. Han er købt ind til blot en enkelt runde, da Freiburg får besøg af Bayern i næste runde. ”Die breisgauer” må undvære Gregoritsch pga. karantæne i weekenden, og den chance må Höler gerne udnytte.

Mit anførervalg – Dominik Szoboszlai

Leipzigs ungarer med det halsbrækkende navn får bindet i denne omgang. Han var kun to kønshår fra at score i den seneste runde mod Bochum. Denne gang er millimeterne med Szoboszlai.

Foto: holdet.dk 

You may also like
Tyskland, EM 2024, Managerspil
Gode råd til EM Manager 2024 – Fire tyske profiler og en joker
Optakt til Bundes Manager runde 18 – Et flot farvel til Marco Reus
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 16 – Ja til Unionen!