Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Optakt: Borussia Dortmund - SC Freiburg - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: Borussia Dortmund – SC Freiburg

Optakt: Borussia Dortmund – SC Freiburg

Optakt, Borussia Dortmund, Gelbe Wand, Den gule mur

Kampfakta:

Spillested: Signal-Iduna-Park, Dortmund
Kamptidspunkt: Fredag 20:30
TV: TV3 Sport

 

Borussia Dortmund:

På atten minutter vendte Marco Roses drenge en dårlig Rückrunde-start til en euforisk en af slagsen, da de på Eintracht Frankfurts stærke hjemmebane vendte 2-0 til en 2-3-sejr. Dahoud blev matchwinner kort før tid, i et opgør hvor Erling Haaland for en sjælden gangs skyld ikke kom på måltavlen. Det var faktisk første gang i indeværende sæson, at Dortmund med Haaland på banen vandt en kamp, hvor han ikke scorede.

Med et nederlag til Bayern kom BVB tættere på førstepladsen, men sejren over Frankfurt bekræftede det, vi allerede ved om Dortmund. Selvom de vinder mange kampe og har en stærk offensiv, så lukker de alt for mange mål ind til at vinde titlen, så vi er påpasselige med at åbne nogen former for mesterskabskamp.

Dortmund må til fredagens kamp igen undvære Zagadou, mens både Reyna og Akanji til gengæld kan være tilbage på bænken efter længere tids fravær. Guerrerio gjorde comeback mod Frankfurt, men han har kun trænet begrænset i ugens løb, og hans deltagelse er derfor tvivlsom.

SC Freiburg:

Det så ud til, at Freiburg fortsatte forårssæsonen, hvor de sluttede efterårssæsonen, da de på hjemmebane var foran med 2-0 mod bundholdet Arminia Bielefeld. De indkasserede dog to mål i anden halvleg, hvilket gjorde, at kampen endte 2-2.  De fastholdte dog fjerdepladsen, da Leverkusen ikke formåede at vinde hjemme mod Union Berlin

I kampen mod Arminia Bielefeld sad holdets sædvanlige førstemålmand Flekken ude med COVID-19, så det var derfor andenmålmand Uphoff, der havde kassen. Han gjorde sig uheldigt bemærket ved begge scoringer, men han kan til gengæld glæde sig over, at han får chancen igen fredag aften. En plads som førstemålmand ligger dog nok langt ude i fremtiden efter sidste uges præstation og Flekkens præstationer i efteråret.

Udover Flekken mangler Freiburg også Nico Schlotterbeck og Sildillia, så Christian Streich er særligt ramt i de bagerste geledder.

 

Bud på startopstillinger:

Borussia Dortmund: Kobel; Meunier, Can, Hummels, Guerreiro; Bellingham, Dahoud; Brandt, Reus, Hazard; Haaland

SC Freiburg: Uphoff; Kübler, Lienhart, Gulde, Günter; Haberer, Höfler; Sallai, Jeong, Grifo; Höler

 

Dom:

Det er utvivlsomt en spændende kamp, der venter os her. Selvom det er lidt svært at få ind i hovedet, så er det en topkamp, der venter. Vi tror på, det slutter 2-2.

 

Få spiltips til Bundesligaen hos SpilXperten

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 30 i 2. Bundesliga: Er St. Pauli gået i stå og Nordderby i Hamburg
Hannover, optakt, højdepunkter
Optakt til runde 29 i 2. Bundesliga: Derby i Niedersachsen!