Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Optakt: Bayern München - VfL Wolfsburg - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: Bayern München – VfL Wolfsburg

Optakt: Bayern München – VfL Wolfsburg

Optakt, Bayern München, øl på stadion

Der bliver noget at leve op til for Bayern og Lewandowski, når de lørdag møder Wolfsburg. En kamp der sidste år skrev sig ind i Bundesliga-historien som en af de meste legendariske nogensinde.

Kampfakta:
Spillested: Allianz-Arena, München
Dommer: Stegemann
Kamptidspunkt: Lørdag 15:30
På TV: Eurosport 2

Holdnyt:
Bayern München:
For særligt en person vil kampen mellem de to hold for godt et år siden aldrig blive glemt. Lewandowski skrev sig nemlig ind i historiebøgerne med fem mål på ni minutter, da Wolfsburg sidst var på besøg på Allianz-Arena.

Polakken har i det hele taget været manden i centrum hos Bayern de sidste par kampe. Mod Mainz noterede han sig for en doppelpack, og tirsdag blev han matchwinner i sejren mod Atletico efter sit andet frisparksmål på en uge.

Lørdag er Lewandowski med al sandsynlighed blandt de startende 11 hos Bayern, men ellers kan det sagtens tænkes, at Ancelotti roterer en smule.

Müller og Ribery sad begge på bænken i Champions League kampen, men er begge oplagte kandidater til startopstillingen for mestrene, der må undvære Hummels, Boateng, Coman, Green og Starke.

Wolfsburg:
Det er de færreste hold, der har en god statistik mod Bayern, men Wolfsburgs dårlige resultater mod rekordmestrene er alligevel værd at fremhæve. I halvdelen af de to klubbers indbyrdes kampe, har ulvene ikke formået at score, ligesom de i de sidste 19 kampe i München har indkasseret minimum et mål per kamp.

Cheftræner Ismaël har endnu ikke vundet en kamp, siden han blev fastansat, og i sidste runde blev det til et hjemmebanenederlag til Hertha i et opgør, hvor de ellers var foran to gange.

Senest er både Draxler og Gustavo røget ud af holdet, og selvom Wolfsburg mangler både Arnold og Seguin grundet karantæne, er det langt fra sikkert, at Ismaël kigger deres vej, når han skal vælge sine 11. Særligt Draxler ligner en spiller, der med sikkerhed ryger væk til vinter.

Holdet må udover karantæneramte spillere også undvære Azzaoui, der er ude med en skade.

Karantæner:
Bayern München: Ingen
Wolfsburg: Arnold, Seguin

Bud på startopstillinger:
Bayern München: Neuer – Lahm, Javi Martinez, Kimmich , Alaba – Vidal, Thiago – Robben, T. Müller, F. Ribery – Lewandowski
Wolfsburg: Benaglio – Knoche, Bruma, R. Rodriguez – Guilavogui – Blaszczykowski, Träsch, Gerhardt, M. Schäfer – Mayoral – Gomez

Vidste du at…:
Lewandowski har været involveret i 15 mål (10 scoringer og fem oplæg) i sine hidtil 15 kampe mod Folkevognsklubben?

Dom:
Bayern er rent spillemæssigt ved at komme i omdrejninger og mod et Wolfsburg-hold der kæmper for at finde både form og moral, kan det godt ende med en storsejr. 4-0 til hjemmeholdet.

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 30 i 2. Bundesliga: Er St. Pauli gået i stå og Nordderby i Hamburg
Hannover, optakt, højdepunkter
Optakt til runde 29 i 2. Bundesliga: Derby i Niedersachsen!